Java appletet nem futtatja Chromeban és Firefoxban. Miért?
IE 8-ban megy, de sehol máshol. Egyébként a merevlemezről szeretnék futtatni, egy html fájlba írt appletet. Igazából a Java biztonsági beállításaival lesz gond szerintem, mert a böngészőkben engedélyeztem a futását a programnak. Mégis, hogyan állítsam át a biztonságot, ha csak ennyi dolgot tudok módosítani:
?
Chrome-ban ez nem hiba üzenet csak a leírás a konzol használatához.
Ott a dobozban az van felvéve amit futtatni akarsz?
Mert akkor bizony mennie kellene.
Régebben lehetett alacsonyabb security settinget választani, most már csak high és very high van.
2 lehetőséged van:
Hozzáadni a fájlodat a Java Control Panel exception site list-jéhez, vagy a JDK appletviewer-ével futtatni az appletet.
Akkor nem is lehet már interneten futtatni appletet? Igen a dobozban az van felvéve, amit futtatni akarok.
A forráskódok egyébként itt vannak, lehet ezzel van a baj?
Elolvastad amit írtam?
Lehet weben futtatni appletet, ha a Java Control Panelen (Start->Java->Configure Java) hozzáadod az exception site list-hez az oldalt (vagy a te esetetben fájlt).
Ha csak simán egy appletet szeretnél futtatni a gépedről, akkor egyszerűbb az appletviewer-t használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!