Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java appletet nem futtatja...

Java appletet nem futtatja Chromeban és Firefoxban. Miért?

Figyelt kérdés

IE 8-ban megy, de sehol máshol. Egyébként a merevlemezről szeretnék futtatni, egy html fájlba írt appletet. Igazából a Java biztonsági beállításaival lesz gond szerintem, mert a böngészőkben engedélyeztem a futását a programnak. Mégis, hogyan állítsam át a biztonságot, ha csak ennyi dolgot tudok módosítani:

[link]

?

2014. dec. 7. 01:51
 1/7 A kérdező kommentje:

ui.: Chrome szerint ez a hiba oka:

[link]

2014. dec. 7. 01:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez egy tök üres ablak.
2014. dec. 7. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Chrome-ban ez nem hiba üzenet csak a leírás a konzol használatához.

Ott a dobozban az van felvéve amit futtatni akarsz?

Mert akkor bizony mennie kellene.

2014. dec. 7. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Régebben lehetett alacsonyabb security settinget választani, most már csak high és very high van.

2 lehetőséged van:

Hozzáadni a fájlodat a Java Control Panel exception site list-jéhez, vagy a JDK appletviewer-ével futtatni az appletet.

2014. dec. 7. 13:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor nem is lehet már interneten futtatni appletet? Igen a dobozban az van felvéve, amit futtatni akarok.

A forráskódok egyébként itt vannak, lehet ezzel van a baj?

[link]

2014. dec. 7. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Elolvastad amit írtam?

Lehet weben futtatni appletet, ha a Java Control Panelen (Start->Java->Configure Java) hozzáadod az exception site list-hez az oldalt (vagy a te esetetben fájlt).

Ha csak simán egy appletet szeretnél futtatni a gépedről, akkor egyszerűbb az appletviewer-t használni.

2014. dec. 7. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg elkerülte a figyelmed, de mondtam, hogy beleraktam azt a fájlt a kivételekhez, amit futtani akarok, és így sem működik. IE-ben megy csak, sehol máshol.
2014. dec. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!