Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölti be rendesen...

Miért nem tölti be rendesen profilomat Firefoxban?

Figyelt kérdés
Még májusban mentettem le egy profil mappát, és azóta azt használom, tehát a május óta felvett könyvjelzőknek, és előzményeknek rajta kellene lennie. Most viszont valamiért törlődött minden ezért újra be kellett töltenem, de nincs rajta semmi május utánról. Másik profil betöltése nem jöhet szóba, mert vagy régebbi van, vagy semmilyen. Hiába próbáltam az AppData között körülnézni de ott sincs használható. Lehet valamit még tenni?

2014. dec. 2. 05:40
 1/3 anonim ***** válasza:

-mi az a profil ,amivel te küszködsz ?

-miért nem jó neked,ha simán egyszerűen használod a ff-ot,miért jó ha megbonyolítod ,

-én is ff-t használok,de fogalmam sincs ,hogy minek kéne profil is ,

2014. dec. 2. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:
A profil az ahol le vannak mentve a saját könyvjelzők, előzmények stb stb. Biztonsági okokból vannak lementve pont ilyen alkalmakra, mint pl. most, hogy törlődött minden valamiért. A baj az, hogy csak a májusi profilt tudtam visszaállítani, ami utána történt azt nem.
2014. dec. 2. 12:36
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
A profiles.ini-t nézted? El veszett a mappa mindenestől? Valahol szerintem ott lesz az. Backup programot nem használsz? Az ilyen számomra fontos dolgot napi szinten mentek. Pár megabájt az egész. Egyébként nem feltétlen kell az AppData mappában tárolni a profil-mappát.
2014. dec. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!