Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Üdv! Megtetszett programozói...

Üdv! Megtetszett programozói állás, mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, és a felvételi időszak közeledik. Közben nekem nagyon megtetszett a programozói állás. A nyíregyházi Széchenyibe szeretnék járni, angol ill. informatika szakra. Anyáék viszont szeretnék, ha maradnék. Apa ugyanis tanult ilyesmit, nagyon ért hozzá. Ha komolyabban szeretnék vele foglalkozni, akkor menjek szakra, vagy elég, ha apa megtanít az alapokra? És utána melyik egyetem v. főiskola szükséges?

2014. dec. 1. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

"Azt te sem tagadhatod, hogy képző, jel, rag, időhatározó, anyagnévi jelzős, viszonyszók"

Ezek helyes magyar kommunikáció része.

" alliteráció, metafora stb, japán ipara"

Ezt a gyakorlatban tényleg nem.. De jól jöhet, pl., ha egy értelmesebb, műveltebb csajt fűzögetsz és egy kis kultúrát akarsz villantani. Ne becsüld le. Hasznosabb skill, mint hogy milyen über istencsászár vagy cod86-ban.

Most különösebb nehézség nélkül lehet ezeket tanulni. Később nagyobb szívás, ha meggondolod, hogy mégis jó lenne tudni.

2014. dec. 1. 21:08
 12/14 SimkoL ***** válasza:
100%
Anno vasútforgalmi szakközépbe jártam. Itt tanultunk általános jog és díjszabást, távközlést, közlekedés gazdaságtant, stb.... Amikor 1986-ban a rendőrség Híradástechnikai és Informatikai Osztályára kerültem - hivatásos rendőrként rejtjelzőnek - tudod mekkora hasznát vettem? Pedig a suliban a hátam mögé kívántam a tantárgyakat. Soha nem tudod mit hoz az élet.
2014. dec. 1. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha a faterod nagyon ért hozzá, akkor tőle kérdezd meg.

Komolyabban egyik középiskolában sem foglalkoznak programozással(sőt, felsőoktatásban sem - akik tudnak programozni, és látják az egyetemisták prog.hu s kérdéseit, azok tudják miről beszélek), teljesen mindegy, hogy hova mész, azon múlik, hogy mennyit foglalkozol vele akkor, amikor nem iskolában vagy.

2014. dec. 3. 08:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsot! :)
2014. dec. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!