Milyen C/C++ referencia könyvek vannak?
Figyelt kérdés
Kitanultam C-t könyvből, de ott csak pár függvényről volt szó most kell megtanulnom a standard könyvárakat ehez kéne egy könyv lehetőleg amit letudok tölteni, vagy írjak saját könyvet magyarul angol manualbol?
Tanács?
2014. nov. 19. 01:17
1/6 uno20001 válasza:
2/6 anonim válasza:
Sajnos az #1 megelőzött. Pont ezeket akartam linkelni.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is innen szoktam olvasni csak gondoltam van magyar na mindegy akkor kijegyzetelem köszi :D
2014. nov. 19. 17:16
4/6 anonim válasza:
C: Kerninghan Richie könyv
C++: Bjarne Stroustrup könyv.
Utóbbi nagyon brutál, inkább kölcsönözd ki könyvtárból és csak akkor vedd meg ha már ilyen munkád van.
Amúgy én feleslegesnek tartom, hogy előtte megvedd ezeket. Inkább nézz körül egyetemek (pl: BME) honlapjain, hátha találsz nyilvános jegyzeteket, diasorokat.
5/6 A kérdező kommentje:
Magát a nyelvet ismerem, de nekem konkrétan csak a függvények leírása kellet, de már elkezdtem lefordítani a referenciát
2014. nov. 20. 22:18
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy naprakész leírást találnál STL-ről, vagy bármiről ami C++. Egyetemeken van pár ember aki fordítgat, aztán persze 5-10 évig nem nyúl hozzá senki. Sajnos ez van, nem hiába mondják hogy az informatika nyelve az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!