IMac - iOs app fejlesztése iphonre és ipadre Ti mleiyk szerkesztő programot javasolnátok rá és miért?
Ahhoz, hogy iOS-re tudj alkalmazást fejlesztened, részt kell venned az iOS fejlesztői programban, amelynek éves díja 99 dollár. Enélkül nem tudsz az App Store-ba alkalmazásokat feltölteni, sőt, még a telefonodra sem tudod felrakni, hogy teszteld.
Fejlesztőkörnyezetnek az Xcode-ot ajánlanám. Ingyenes, az Apple ezt támogatja, és emiatt ehhez érhető el a neten a legtöbb információ. Alternatíva lehet az IntelliJ-re épülő AppCoda, de ez csak az Objective-C-t támogatja (Swift csak korai előzetes változatban van, de ezt nem tudom fejlesztésre ajánlani). Illetve, ott vannak a keresztplatformos megoldások, ezek közül a talán a Xamarin adja a legjobb eredményt, de ez csak legegyszerűbb alkalmazásokhoz használható ingyenesen.
Köszi hogy időt szenteltél rám és hosszan kifejtetted a válaszod! Maradok akkor az XCODEnál, találtam hozzá magyar nyelvű youtube-s videokat is amik lépésről lépésre bemutatják a kezdetleges appok létrehozását, illetve a licenszről nem tudtam de azt is elintézem!
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!