Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » IMac - iOs app fejlesztése...

IMac - iOs app fejlesztése iphonre és ipadre Ti mleiyk szerkesztő programot javasolnátok rá és miért?

Figyelt kérdés
IOS ra szeretnék megtanulni fejleszteni programokat, több cégem van, és hozzájuk szeretnék egy - egy applikációt. Neten láttam, hogy vannak gyorsan készíthető appok, amik több okból se jöhetnek szóba nálam. Leszedtem aXCode nevű progit illetve még minden más kiegészítőt amit a weboldalukon találtam. Másik programot tudtok e ajánlani, hogy legyen miből választanom? IMAc 27 colos gépen szeretném futtatni (mielőtt azzal jönnétek, hogy nehéz. Szögezzük le, hogy van időm is és megfelelő gép is, hogy fejlesszek illetve hogy megtanuljam! )

2014. nov. 16. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy iOS-re tudj alkalmazást fejlesztened, részt kell venned az iOS fejlesztői programban, amelynek éves díja 99 dollár. Enélkül nem tudsz az App Store-ba alkalmazásokat feltölteni, sőt, még a telefonodra sem tudod felrakni, hogy teszteld.

Fejlesztőkörnyezetnek az Xcode-ot ajánlanám. Ingyenes, az Apple ezt támogatja, és emiatt ehhez érhető el a neten a legtöbb információ. Alternatíva lehet az IntelliJ-re épülő AppCoda, de ez csak az Objective-C-t támogatja (Swift csak korai előzetes változatban van, de ezt nem tudom fejlesztésre ajánlani). Illetve, ott vannak a keresztplatformos megoldások, ezek közül a talán a Xamarin adja a legjobb eredményt, de ez csak legegyszerűbb alkalmazásokhoz használható ingyenesen.

2014. nov. 16. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi hogy időt szenteltél rám és hosszan kifejtetted a válaszod! Maradok akkor az XCODEnál, találtam hozzá magyar nyelvű youtube-s videokat is amik lépésről lépésre bemutatják a kezdetleges appok létrehozását, illetve a licenszről nem tudtam de azt is elintézem!

További szép napot

2014. nov. 17. 08:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia, azóta az alapokat sikerült is betanulnom, van egy konkrét "appom" ami már csak arra vár hogy lehessen feltőlteni képekete illetve csetelni benne, ezen kivül minden müködik, kamera, térkép, megvan minden oldal ezen kivül az appon belül. Nem tudom, hogy honna tudnék forráskódot nézni vagy venni ahhhoz hogy akik beregisztrálnak majd a jövőben, tudjanak feltőlteni képet illetve beszélgetni egymással ( nem közösségi média lesz ez, hanem egy 40 fős csoportnak készítem és ahhoz szeretnénk használni)
2014. nov. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!