Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnám azt megoldani...

Hogyan tudnám azt megoldani hogy ebben vbs-ben ha beírom a jelszót akkor a lenyomott billentyűk helyére *-ot írjon? És hogyan tudnám orvosolni azt a problémát, ha a mégse-re nyomok akkor kilépjen és ne arra a sorra ugorjon ahol az if r <> pw then van

Figyelt kérdés

Itt is lenne az a "program" amit az imént említettem:

dim pw

pw = "sajt"

do

r = Inputbox ("Írd be a jelszót!" , "Minta" )

if r <> pw then

msgbox ("Rossz a jelszó")

end if

if r = pw then

msgbox ("Jelszó elfogadva")

end if

loop until r = pw

Helyesírási problémákért bocsi. :D

2014. nov. 14. 22:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#1, #4 és #6 vagyok

#5-höz még néhány gondolat:

> Ez az oldal nem arra van hogy másokat szidj hanem arra hogy másokon segíts/Kérdést tegyél fel.

A szidásról lásd lentebb. Segíteni pedig segítettem, minden kérdésed megválaszoltam.*

#7:

Nem szidtalak, nem minősítettelek sem téged, sem mást, csak átadtam a gondolataimat, amivel próbáltalak önálló gondolkodásra és problémamegoldásra sarkallni, amiben a világon senki nem akadályoz meg téged, és ami nagyságrendekkel lerövidítheti a megoldáshoz jutás idejét.

#8:

Továbbra is azt tudom mondani, hogy próbáld ki, amit linkeltem. A 'Password' változóba bekerül a beírt jelszó, utána írhatod az elágazásodat, szerverre belépést, amit akarsz.

*

#3: Ezt csak most vettem észre:

> Most már látom hogy vbs-is van benne, és azt nagyon megköszönném ha elküldöd az oldalból azt a részt ami a kérdésemre választ ad. :)

Az első "VBScript code:" blokk a nyerő (ha nem win7-ed van), de a 2. is ugyanazt csinálja, csak bonyolultabban, cserébe viszont az nem függ Windows verziótól. Javaslom üres fájlba másold be először és úgy próbáld ki.

Good luck.

2014. nov. 15. 11:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm működik :D.
2014. nov. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!