Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnám azt megoldani...

Hogyan tudnám azt megoldani hogy ebben vbs-ben ha beírom a jelszót akkor a lenyomott billentyűk helyére *-ot írjon? És hogyan tudnám orvosolni azt a problémát, ha a mégse-re nyomok akkor kilépjen és ne arra a sorra ugorjon ahol az if r <> pw then van

Figyelt kérdés

Itt is lenne az a "program" amit az imént említettem:

dim pw

pw = "sajt"

do

r = Inputbox ("Írd be a jelszót!" , "Minta" )

if r <> pw then

msgbox ("Rossz a jelszó")

end if

if r = pw then

msgbox ("Jelszó elfogadva")

end if

loop until r = pw

Helyesírási problémákért bocsi. :D

2014. nov. 14. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Google("vbscript password") első 3 találata egybehangzóan:

[link]

2014. nov. 14. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem cmd-hez van? :/ Ha nem akkor tudnál olyat küldeni ami egy fokkal egyszerűbben van leírva? :D
2014. nov. 14. 22:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Most már látom hogy vbs-is van benne, és azt nagyon megköszönném ha elküldöd az oldalból azt a részt ami a kérdésemre választ ad. :)
2014. nov. 14. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:

> Ez nem cmd-hez van?

1. Kapásból 4 helyen látni a linkelt oldalon, hogy ez a kérdésednek megfelelően VBS.

2. A kódot csak copy-paste-elned kell, hogy kipróbáld.

> tudnál olyat küldeni ami egy fokkal egyszerűbben van leírva?

3. Ennél szerintem nem lehet egyszerűbben leírni, szerintem azt a 3 mondatot a kommentben még a Google Translate is értelmesen tudná lefordítani ékes anyanyelvünkre (nem próbáltam).

4. Alternatívát keresni te is tudsz, mindened meg van hozzá (net, kereső, keresőkifejezés).

+1: A programozás nem abból áll, hogy ha van egy probléma, akkor megállunk és nézzük. Keresünk, találunk, kipróbálunk, és ha nem megy, újra keresünk.

2014. nov. 14. 22:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez az oldal nem arra van hogy másokat szidj hanem arra hogy másokon segíts/Kérdést tegyél fel.
2014. nov. 14. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Idézd légy szíves a válaszomból azt a mondatomat, amivel szidtam bárkit is.
2014. nov. 14. 23:17
 7/12 A kérdező kommentje:

3. Ennél szerintem nem lehet egyszerűbben leírni, szerintem azt a 3 mondatot a kommentben még a Google Translate is értelmesen tudná lefordítani ékes anyanyelvünkre (nem próbáltam).

4. Alternatívát keresni te is tudsz, mindened meg van hozzá (net, kereső, keresőkifejezés).

+1: A programozás nem abból áll, hogy ha van egy probléma, akkor megállunk és nézzük. Keresünk, találunk, kipróbálunk, és ha nem megy, újra keresünk.

2014. nov. 14. 23:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Várjál szerintem mi félre értettük egymást.

Nekem csak olyan kellene hogy bármi féle szerverre vagy oldalra felmenetel nélkül kérdezze meg a jelszót és csak akkor lépjen tovább egy adott folyamatban ha be van írva helyesen a jelszó.

2014. nov. 14. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kell neked ilyen, jó?

Fölösleges.

2014. nov. 14. 23:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Mikor regisztráltál? Szabályt nem olvastál?
2014. nov. 14. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!