Hogyan tudnám azt megoldani hogy ebben vbs-ben ha beírom a jelszót akkor a lenyomott billentyűk helyére *-ot írjon? És hogyan tudnám orvosolni azt a problémát, ha a mégse-re nyomok akkor kilépjen és ne arra a sorra ugorjon ahol az if r <> pw then van
Itt is lenne az a "program" amit az imént említettem:
dim pw
pw = "sajt"
do
r = Inputbox ("Írd be a jelszót!" , "Minta" )
if r <> pw then
msgbox ("Rossz a jelszó")
end if
if r = pw then
msgbox ("Jelszó elfogadva")
end if
loop until r = pw
Helyesírási problémákért bocsi. :D
Google("vbscript password") első 3 találata egybehangzóan:
> Ez nem cmd-hez van?
1. Kapásból 4 helyen látni a linkelt oldalon, hogy ez a kérdésednek megfelelően VBS.
2. A kódot csak copy-paste-elned kell, hogy kipróbáld.
> tudnál olyat küldeni ami egy fokkal egyszerűbben van leírva?
3. Ennél szerintem nem lehet egyszerűbben leírni, szerintem azt a 3 mondatot a kommentben még a Google Translate is értelmesen tudná lefordítani ékes anyanyelvünkre (nem próbáltam).
4. Alternatívát keresni te is tudsz, mindened meg van hozzá (net, kereső, keresőkifejezés).
+1: A programozás nem abból áll, hogy ha van egy probléma, akkor megállunk és nézzük. Keresünk, találunk, kipróbálunk, és ha nem megy, újra keresünk.
3. Ennél szerintem nem lehet egyszerűbben leírni, szerintem azt a 3 mondatot a kommentben még a Google Translate is értelmesen tudná lefordítani ékes anyanyelvünkre (nem próbáltam).
4. Alternatívát keresni te is tudsz, mindened meg van hozzá (net, kereső, keresőkifejezés).
+1: A programozás nem abból áll, hogy ha van egy probléma, akkor megállunk és nézzük. Keresünk, találunk, kipróbálunk, és ha nem megy, újra keresünk.
Várjál szerintem mi félre értettük egymást.
Nekem csak olyan kellene hogy bármi féle szerverre vagy oldalra felmenetel nélkül kérdezze meg a jelszót és csak akkor lépjen tovább egy adott folyamatban ha be van írva helyesen a jelszó.
Nem kell neked ilyen, jó?
Fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!