Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudnátok segíteni egy fájlfelt...

Tudnátok segíteni egy fájlfeltöltő rendszerrel?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy fájlfeltöltő rendszerre ami feltöltés után generál egy titkosított linket (random string) és ezt kiírja feltöltés után. Viszont az egész feltötlő rendszert jelszónak kellene védenie mivel ez egy belső céges fájlmegosztó. Az egészért maximum 5000 Forintot tudok fizetni.
2014. szept. 29. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"kávé közben összerakja, az biztos baszott biztonságos lesz, meg alaposan le lesz tesztelve"

A "kávé közben" költői túlzás volt, de nyilván nem kell heteket foglalkoznom a témával.

Nem ma kezdtem PHP-vel foglalkozni, ráadásul ez egy belső céges fájlmegosztó lenne, így a rendszergazda rakhat is rá plusz egy "réteg" biztonságot azzal, hogy nem engedi kívülről meghívni.

Céges megrendelőnek készítettünk hasonlót, úgyhogy lenne mihez nyúlni, de mint mondtam, amúgy sem egy időigényes feladat. Olyan 5000 Ft-os kategória.

#1 voltam

2014. szept. 30. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben inkább a rá adott válaszok voltak megmosolyogtatóak, amikor emberek egymásnak fitogtatják mindentudásukat... :-)

Az igazi profik ilyet, meg hasonlóakat szórakozásból megírnak és közzé is teszik, hogy mások is tanuljanak belőle, vagy esetleg még jobbá tegyék... :-)

Bár igaz, itt Magyarországon nem ez a divat, itt mindent pénzért akarnak adni, de senkinek sincs rá elég pénze, hogy kifizesse... ...és ha valaki megszerez egy tudást, azt a világ minden pénzéért sem osztaná meg, na jó, azért talán... :-)

ui.: tömörítsd össze 7Zip-el és védd le jeszóval, innentől kezdve oda töltöd fel ahová akarod, vagy ha nem olyan nagy, akkor átküldöd e-mail-ben... :-)

2014. szept. 30. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves Igaz Mondó!

Kérlek áruld el hogy te eddigi életed folyamán mekkora értékben végeztél olyan munkát amiért mások penzt kapnak. Az ehhez hasonló programozási feladatokat kérlek ne számold bele, hiszen azt profik felrakják ingyen, hogy mások tanuljanak belőle.

2014. szept. 30. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
a dropbox nem 5000 volt, csak azon idegeskedtem
2014. szept. 30. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:
A dropbox azért összetettebb program ennél, és itt nem a hardvernek meg a szoftvernek kell kijönnie együtt 5000-ből, fölösleges volt az idegeskedésed. Egyébként meg itt szerintem nem az a cél hogy a feltöltött tartalmakat bárki láthassa, hanem csak az akinek elküldöd a linket, de közben meg nincs letöltési korlát meg reklám, meg anyámkínja (itt most nem a dropboxra célzok), nem kell hozzá új fiókot nyitni, nem kell hozzá a saját fiókot használnod, de érthető is, hiszen miért tárolna valaki céges adatokat privát felhőben. Persze lehetne céges felhő is, de akkor mindenkinek mindenhez hozzáférése lesz? Vagy van a dropboxnak üzleti változata is? (Nyilvan van, csak az szintén nem 5000)
2014. szept. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!