Hogyan lehetne olyat csinálni ami elindulna a rendszerrel mint néhány program és kiírná, hogy mittom én x ideig ne csináljon semmit, hogy rendesen felálljon a rendszer?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 21:30
1/6 anonim válasza:
MSN,Utorrent,Xfire,stb...
Beállítások:Ne lépjen be bejelentkezéskor.
Erre gondolsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
Akkor szoktam itt kérdezni, ha nem találok semmit a gugliban...
2011. ápr. 25. 21:50
3/6 anonim válasza:
Ez egy általam írt miniprogram: *****
Lehet, hogy félreértettelek, de szerintem a fentiek inkább. Ha az alapértelmezett számlálási időt módosítani akarod akkor egy egész számot pl 60-at mentsd a C meghajtóra time.txt néven és akkor annyiről számol majd vissza.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/6 anonim válasza:
1280x1024 felbontású monitorra optimalizálva, NET. Keretrendszer 3.5 szükséges a futtatáshoz. Az exe automatikusan berakja magát az indítópultba ahonnan az adott fiókból magától indul rendszerindításkor. További kérdés? Privát mail!
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Fasza :)
Pont ilyenre gondoltam! Köszönöm!
2011. ápr. 26. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!