Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kell 1 képből kivonni...

Hogyan kell 1 képből kivonni 1 másik képet?

Figyelt kérdés
pl 2 jpg kép esetén.Mondjuk van 1 kép és 1 másik kép ami ugyan az csak mondjuk azon már található 1 ember.Ekkor a programom kivonja az 1-ket a másikból és ha nincs egyezés az eredeti képpel(mivelh rajta van 1 ember) akkor jelez.
2014. szept. 28. 13:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Inkább azt mondanám h tanulok programozni. A suliban folyton kapkodunk bele nyelvekbe.Szóval ment a pascal, majd delphi aztán legutóbb java.Most meg assembly amivel foglalkozunk (bár ezt nem említeném 1 lapon az előbbiekkel ahogy a html-t sem amit szintén tanultam + php)

Amúgy miben javasolnád megírni a programot és kb milyen hosszú lehet?

2014. szept. 30. 18:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Én c-t vagy c++-t ajánlom (inkább c++), viszont rám fognak ugrani a python hívek, hogy az egyszerűbb és jobb azzal kezdeni. Én is anno pascallal kezdtem, oszt különböző okok miatt neki kellett kezdjek a c-nek és nem haltam bele.

Az opencv könyvtárral nem kell nagy programra számítani, mivel sok minden már implementálva van...te csak meg kell hívjad az egyes függvényeket. De szerintem egyelőre hagyd, mert a programozás mellett a képfeldolgozás alapjait is el kéne sajátítsd. Ez így egy kezdőnek meredek és félek, hogy ahelyett, hogy megszeretnéd csak meg fogod utálni az egészet.

2014. szept. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!