Hogyan kell 1 képből kivonni 1 másik képet?
Inkább azt mondanám h tanulok programozni. A suliban folyton kapkodunk bele nyelvekbe.Szóval ment a pascal, majd delphi aztán legutóbb java.Most meg assembly amivel foglalkozunk (bár ezt nem említeném 1 lapon az előbbiekkel ahogy a html-t sem amit szintén tanultam + php)
Amúgy miben javasolnád megírni a programot és kb milyen hosszú lehet?
Én c-t vagy c++-t ajánlom (inkább c++), viszont rám fognak ugrani a python hívek, hogy az egyszerűbb és jobb azzal kezdeni. Én is anno pascallal kezdtem, oszt különböző okok miatt neki kellett kezdjek a c-nek és nem haltam bele.
Az opencv könyvtárral nem kell nagy programra számítani, mivel sok minden már implementálva van...te csak meg kell hívjad az egyes függvényeket. De szerintem egyelőre hagyd, mert a programozás mellett a képfeldolgozás alapjait is el kéne sajátítsd. Ez így egy kezdőnek meredek és félek, hogy ahelyett, hogy megszeretnéd csak meg fogod utálni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!