Miért nézik le annyira a programozókat?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a cégeknél egy semmihez nem értő fejes dolgozik, és úgy bánik a programozókkal mint a kutyákkal. "Tessék itt az alamizsna programozd le a többmilliós bevételem". Én is programozó vagyok, és nagyon el vagyok szomorodva ez miatt. Miért becsülnek többre egy marketinges mint egy programozót? Ha nem lenne programozó nem lenne mit marketingelni. Lehet hogy azért van mert az előző évtizedben elkezdtek szaporodni a programozók, mert mindenki pénzt akart? Na én pont nem ez vagyok, szeretek programozni, de elszomorít ez a dolog.2014. szept. 24. 08:40
11/12 anonim válasza:
10-es, nincs fizika megcáfolása. Csak az emberek által alkotott fizika megcáfolása. A valós fizikának örök érvényű törvényei vannak, amibe bármilyen meglepő, de nem tartozik bele az energiamegmaradás. Ezt működő készülékekkel is bizonyítottuk és bizonyítják sokan mások is, például Dr. Szabó László. De most a kemény munka megbecsüléséről van szó. És a kemény munka végeredményének ingyen történő megkaparintási próbálkozása pedig nem tartozik a munka és a munkát elvégzők megbecsülése közé.
12/12 anonim válasza:
"A valós fizikának örök érvényű törvényei vannak, amibe bármilyen meglepő, de nem tartozik bele az energiamegmaradás. Ezt működő készülékekkel is bizonyítottuk "
Akkor elő a bizonyítékokkal, hadd tanuljon valami újat az új generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!