A System. Xml. Schema és System. Xml. Serialization névterek osztályai mögött milyen szoftveres erőforrások vannak? Lehetnek ezek különbözőek platformonként?
Én spec csak azt tudom elképzelni, hogy neked van fent egy patch, bugfix, ami miatt az olvasás hibát jelez, bár azt sem zárnám ki, hogy az export is ludas a dologban. Nem tudom hogy írtad meg a kódot, úgy értem az export is a fent említett Xml osztályok segítségével zajlik, vagy saját export függvényeket írtál, de ha az utóbbi, akkor importnál ez problémát okozhat a felhasználónál, ahol nincs patch, bugfix stb. Bár ennek elég kicsi az esélye. Google-n ahogy néztem vannak azér bugfixek, illetve patchek némelyik verzióhoz.
Válaszolva a kérdésedre: Ha pont az Xml részben javítottak valamit a 4.0 valamelyik patchében, akkor előfordulhat, hogy van eltérés, de ha feltelepíti a felhasználó is azt a patch-et, akkor működnie kéne a dolognak. Ha biztosra szeretnél menni telepítsétek fel a 4.5-ös .NET-et, külön ügyelve, hogy ugyanaz a build, verzió legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!