Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tudom megcsinálni?...

Hogy tudom megcsinálni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Hogy tudok számológépet programozni az alábbi oldalon?

El felejtettem hogy kell a változókat használni és nem tudom hogy kell a műveletet a program többi részéhez kapcsolni. Ha esetleg valaki megcsinálná és belinkelné azt nagyon megköszönném.

[link]

Előre is köszi mindent.

#programozás #blocky #ködszerkesztő
2014. szept. 14. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyéb leckédet is megírjuk mellé?
2014. szept. 14. 17:01
 2/8 A kérdező kommentje:

bocsi ez nem a házim, csak jártam rendszergazda szakkörre és ott ilyet csináltunk és most vissza tértem hozzá csak elfelejtettem a változók használatát. azért gondoltam hogy belinkelhetnétek mert akkor láthatnám hogy kell és egyszerűbb mint elmagyarázni, de ez egy opció az is elég ha megmondjátok hogy kell használni a változókat. Egész nap ezt próbáltam de nem sikerült.

És utólag hozzá tenném ha házi lenne akkor tanultuk hogy kell ezt használni én meg meg szoktam tanulni amit tanítanak mivel akkor fel se vennének programozó suliba ha jelentkeznék de mindegy nem várok mást olyantól aki ezt meglátva rögtön arra gondol hogy ez egy házi feladat kérdés.

2014. szept. 14. 17:21
 3/8 A kérdező kommentje:
És nem muszáj számoló gépnek lennie csak valami amiben benne van a szöveg vagy számbekérés ami ha függvénnyel folytatódik mert ez nem sikerült a változókat jól berakni így bármit írok be a szöveg vagy számbekéréshez a ha függvény első ágán megy végig.
2014. szept. 14. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
"mivel akkor fel se vennének programozó suliba ha jelentkeznék" - Ha meg akarsz tanulni programozni, akkor ne egy ilyen oldalon töltsd az idődet (mert ez időpocsékolás). Válassz ki egy programozási nyelvet, az interneten rengeteg tutorial van az összeshez.
2014. szept. 14. 18:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék azon az oldalon csinálni valamit is mert grafikus és könnyen használható és be lehet rakni java scriptbe de tutorialt nem találtam és gondoltam ezt megkérdezem mert elfelejtettem hogy kell de igazából a többi része megy.
2014. szept. 14. 18:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg mechatronikai iskolába járok és fogunk programozást is tanulni és ezért nem akarok elkezdeni egy programozási nyelvet mert valószínűleg úgyis mást fogunk tanulni.
2014. szept. 14. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:

> Azért szeretnék azon az oldalon csinálni valamit is mert grafikus és könnyen használható és be lehet rakni java scriptbe

Ez szép és jó, de ez gyerekeknek való. Esetleg középsuli első 3 óra. ne érts félre tényleg hasznos, de ha fősulira készülsz akkor ne ezzel tökölődj.

> El felejtettem hogy kell a változókat használni

Ezek nagyon az alapok, azt javaslom inkább kezd el tanulni egy könyvből vagy valami.

2014. szept. 15. 09:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Én ezt csak hobbi szinten szeretném csinálni és mint már mondtam fugunk programozást tanulni ezért nem szeretnék másikba is belekezdeni.
2014. szept. 16. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!