Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » HTML videó lejátszó - kiegészítő?

HTML videó lejátszó - kiegészítő?

Figyelt kérdés

csináltam egy ingyenes oldalon egy videó lejátszót, és azt szeretném megoldani, hogy a videó ablaka alatt legyen egy sáv, amibe benne van a többi videó is, és ha rányomok az egyikre akkor cserélje le arra a videóra, és ne kelljen külön html oldalakba megírni mindet.. válaszokat kössz előre!

VIDEÓ LEJÁTSZÓ: (és ez alá / mellé egy olyan görgethető dolgot amibe benne van az összes és ha mondjuk rányomok a másodikra akkor arra cserélje ki a lejátszóban.)

<script type="text/javascript" src="//cdn.sublimevideo.net/js/5hg5o6yz.js"></script>

<video id="a240e92d" class="sublime" poster="" width="800" height="600" title="cím" data-uid="a240e92d" preload="none">

<source src=" [link] />

<source src=" [link] data-quality="hd" />

<source src=" [link] />

<source src=" [link] data-quality="hd" />

</video>

2014. szept. 14. 12:09
 1/4 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt:

Válaszokat sűrgősen ha lehet!

2014. szept. 14. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem érthető h milyen "sávra" gondoltam: Youtube-nál oldalt a lejátszási lista.
2014. szept. 14. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Tehát most azt kérek, hogy valaki írjon meg neked egy js kódot, ráadásul sürgősen, mert hamar kell?

Őőő bocs, inkább nem.

Ellenben itt a kulcsszó: Javascript.

Ki tudsz tenni kis képeket, majd az onclick eseményre meg tudod adni, hogy cserélje a lejátszóban a videót éééés kész.

2014. szept. 14. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem. én azt kértem, hogy ha tud, adjon egy oldalt, ahol le van írva, hogy tudnám megcsinálni a fent leírtakat, de mostmár mindegy, mert megoldottam, mindenféle Javascript nélkül.
2014. szept. 14. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!