Magyar kezdö Startup cégek/kezdeményezések. Hol vagytok?
A megfelelő, erre kijelölt helyeken elég sok van.
Kicsit beindult ez a startup mánia, mindenki olyat akar és azonnal meg akar gazdagodni...
Én csapatomnak van ötlete (egyetemisták másrészt). És lassan-lassan kezdetét is veszi a projekt. És már meg is van, mi lesz a másik. Az utóbbi az 2-3év fejlesztést fog igényelni...
Csapat főnökünk olyan tag, hogy ami nincs meg neki, de kell, azt záros határidőn belül megszerzi. Tőr előre mint egy buldózer. Nem utolsó sorban bízik a saját csapatában, tudja ki mire képes, mit vállal el és ez alapján alakítja a dolgokat.
Számára a legfontosabb dolog a csapat összhang és a morál. Mondta is, ha lesz már felesleges pénz, akkor az lesz az első dolga, hogy alánk tol egy mercit. :)
A munka utáni garázsprojektemet eladtam a cégemnek ahol robotoltam. Persze kivették alólam a menedzsmentet így egy eladhatatlan torzszülött lett belőle. Szerencsére a pályázati pénzből csurgott nekem is, így sikerült úgy megszednem magam, hogy a lakáshitel így kimaradt az életemből.
Először eszembe jutott, a Startup is, de ahogy észrevettem kis hazánkban inkább gátolják ezeket a törekvéseket. A két potenciális befektető közül egy sem volt megbízható, az egyik lehúzós drag-along-ot akart, a másik pedig nem értette mire jó a progi. Külföldre nem akartam menni, maradt a biztos pénz és beállítottam vele az EU-s pénzeket kvákra, kocsikra és dorgra konvertáló IT maffia egyik Kft-jéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!