Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Magyar kezdö Startup cégek/kez...

Magyar kezdö Startup cégek/kezdeményezések. Hol vagytok?

Figyelt kérdés
Mint potenciális befektető kérdezem ezt...
2014. szept. 10. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hol lennénk? A demotiváltság mély mocsarában. Nincs pénz, nincs pénz, csak ezt kell hallgatni egész nap, mert mindenhonnan ez folyik. Hogy legyünk motiváltak? Egy kezdő fizetéséből kevés dologra futja, de még annyi sem marad az ötletek megvalósítására. Így szépen a legtöbben feladják.
2014. szept. 10. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A megfelelő, erre kijelölt helyeken elég sok van.

Kicsit beindult ez a startup mánia, mindenki olyat akar és azonnal meg akar gazdagodni...

2014. szept. 10. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Én csapatomnak van ötlete (egyetemisták másrészt). És lassan-lassan kezdetét is veszi a projekt. És már meg is van, mi lesz a másik. Az utóbbi az 2-3év fejlesztést fog igényelni...

Csapat főnökünk olyan tag, hogy ami nincs meg neki, de kell, azt záros határidőn belül megszerzi. Tőr előre mint egy buldózer. Nem utolsó sorban bízik a saját csapatában, tudja ki mire képes, mit vállal el és ez alapján alakítja a dolgokat.

Számára a legfontosabb dolog a csapat összhang és a morál. Mondta is, ha lesz már felesleges pénz, akkor az lesz az első dolga, hogy alánk tol egy mercit. :)

2014. szept. 11. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A mi fejlesztésünk már folyik. Ennyi. :)
2014. szept. 11. 03:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Csináljunk munka után a proginkat, amiből (talán) sikerül annyit összemarkolni, hogy összedobjuk a céghez valót, és egy fél évig éljünk is valamiből :)
2014. szept. 11. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:

A munka utáni garázsprojektemet eladtam a cégemnek ahol robotoltam. Persze kivették alólam a menedzsmentet így egy eladhatatlan torzszülött lett belőle. Szerencsére a pályázati pénzből csurgott nekem is, így sikerült úgy megszednem magam, hogy a lakáshitel így kimaradt az életemből.

Először eszembe jutott, a Startup is, de ahogy észrevettem kis hazánkban inkább gátolják ezeket a törekvéseket. A két potenciális befektető közül egy sem volt megbízható, az egyik lehúzós drag-along-ot akart, a másik pedig nem értette mire jó a progi. Külföldre nem akartam menni, maradt a biztos pénz és beállítottam vele az EU-s pénzeket kvákra, kocsikra és dorgra konvertáló IT maffia egyik Kft-jéhez.

2014. szept. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!