Ismeri valaki a BorlandC fejlesztőkörnyezetet?
Az a problémám, hogy az egyetemen 1 évig ezt a programot használjuk a suliban, és mondták hogy le lehet otthon is tölteni a tanár honlapjáról de nem kompatibilis a porgram csupán WinXP-vel vagy régebbi gépekkel. Nos nekem Win7-em van. És valamit mondott a tanár hogy hogyan tudom ezt a problémát megoldani, de pontosan ő sem tudta elmagyarázni, mert hogy neki XP-je van.
Esetleg valaki tudna ez ügyben segíteni?
Ha a BorlandC-hez ragaszkodsz, akkor tegyél fel egy virtuális gépet és arra egy XP-t!
Ha átlátod annyira már a dolgot, hogy ne okozzon problémát ha egy menüt máshol, esetleg más néven találsz, akkor használhatsz bármilyen más fordítót is.
Milyen egyetem az, ahol a XP-t és Borland C-t használnak?
Atyaég...
Csak hogy legyen egy építő hozzászólás is:
Tegyél fel MinGW-t. Ez egy fordítócsomag, van benne minden finomság, pl. C++, C, Fortran, stb. Csakhogy ez konzolos, ez önmagában még nem elég. Ha a MinGW-t felszúrtad, tegyél fel egy NetBeans-t is, és állítsd be, hogy a MinGW-t használja a fordításhoz.
1, Felteszed a VirtualBoxot és csinálsz benne Dos 6.22 virtuális gépet, oda feltelepíted a Borland C-t.
2, Minél előbb elkerülöd ezt a tanárt, ha teheted.
> Ismeri valaki a BorlandC fejlesztőkörnyezetet?
Persze a BorlandC!
> ezt a programot használjuk a suliban
A magyar oktatásban engem már nem lep meg semmi.
Használj DevC-t, Code::Block-ot VisualStudio-t. Meg fogsz lepődni, lehet bennünk C-ben programozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!