Szerintetek milyen lépések alapján haladjak a c++-ban ha (Többi a leírásban)?
...Később egy nagyobb játékfejlesztő céghez akarok menni, dolgozni, mint például az ID, vagy a Maxis.
Azt tudom hogy temérdek sok c++ kell, de azt nem tudom hogy hogyan haladjak. Először a c++ alapjai, az meg is van, de nem tudom hogyan tovább. Higgyétek el én nem csak a pénzért, meg hogy jajj majd 1 nap alatt egy komplett AAA-s címet írok, nem ezért csinálom, hanem mert van egy álmom, egy életcélom és az alapján kell élni. Nekem ez az életcélom, most jöhetnek az oltások, de én szeretek programozni, a c# nyelvet már nagyon jól ismerem, de tudom hogy ehhez amit én akarok c++ kell, esetleg pár script nyelv mellett.
persze, életcél, aztán jövő hónapban meg majd megint tűzoltó lennél
hagyjuk már..
Dehogy használja kevés cég. Ha meg játékkészítésre gondolsz, akkor annál azért nem használják ( nagyon ) , mert azt inkább C++, C# + valami szkriptnyelven írják általában.
De pl.: Vannak banki szoftverek is Javaban, tehát azért hasz nálják csak másra. :)
Az alább linkelt topik #3as hozzászólása sok jó dolgot említ, és a szerző állítása szerint (bocsássa meg mindenki, nem olvastam végig) játékfejlesztésre van kihegyezve, tehát abszolút releváns:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!