Hogyan lehet pénzt keresni webfejlesztői tudással ha nincs semmilyen végzettségem?

Ehhez semmi más nem kell, csak gerinctelenség és érdekorientált törekvés...
...én nem tudnám megmondani hány honlapot csináltam, csupán szórakozásból, najó egyik-másik megrendelő véletlenül eljutott arra a szintre, hogy valamit adjon is cserébe... :-)
De volt egy haverom, aki rohadtul nem értett a programozáshoz, de ugyanez volt a kérdése, amire azt válaszoltam, hogy nézze meg meglévő weboldalak forráslistáit, amiből sokat lehet tanulni... ...nos kis idő múlva elkezdte pénzért gyártani a honlapokat, melyeket úgy csinált, hogy más weboldalak forrásából összeollózta a jobb részeket... :-)
Tehát ha nem értesz semmihez, akkor lesz pénzed... :-)

Vagy nem hallgatsz a gerinces tollokra, akik irígykednek és elkezdesz magánvállalkozóként bedolgozni cégekhez, vagy magán szférában.
A gerincet nem az iskolában fogod megkapni.

#6: Én mint gerinces troll, aki 8 éve dolgozik ezen a területen...
Megsúgom neked aki már azt kérdi, hogy "aprópénzért", az nem fog egyéni vállalkozást csinálni, sem állandó munkába fogni, csak néha kellene neki semmi melóért egy kis pénz mag a hétvégi bulihoz.

LoL, vicc vagy.
Menjél ki, kisütött a nap végre, lehet focizni a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!