Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ vagy C#-t használjam?

C++ vagy C#-t használjam?

Figyelt kérdés

Először is fontos megemlítenem, hogy még semmit nem értek a programozáshoz, még csak az algoritmusozást gyakorlom 1000-el.

Fölkutattam az egész internetet, hogy erre választ kapjak, de valaki azt mondja, hogy a C++ jobb játék készítésre, valaki meg a C#-ot ajánlja.

Na most ha elérkezek oda, hogy az alapkifejezéseket elkezdem tanulni, (és végkifejlettként kisebb játékokat akarok írni) akkor melyik programozási nyelvel kezdjem el?

Válaszokat előre is köszi!

(Légyszíves kíméljetek a bunkó kioktatásokból:D)

15/f

2014. aug. 8. 03:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mennyi idő megtanulni fejből, hogy - pl, " írj le egy szót és azt fogja kiírni"-programot, amibe változókat deklarálsz?

Azaz Ezt:

#include <iostream>

using namespace std;

int main ()

{

string eztfogjakirni;

cout << "Kerem, irjal be valamit!" <<endl;

cin >> eztfogjakirni;

cout << "Arigatou!" <<endl;

cout << "Ezt irtad be (na nem mondodXD): " <<eztfogjakirni <<endl;

return 0;

}

Magyarán az alapokat?:D

2014. szept. 17. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
1 óra.
2014. szept. 17. 16:39
 13/18 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDDDD
2014. szept. 17. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Írogass kódokat, nyugodtan belenézhetsz közben a könyvbe/internetbe. Nem verseny, ha neked több napig tart memorizálni akkor sincs semmi.

A programozás nem versmondás, "mellékhatása" hogy megtanulsz gyorsan és hatékonyan gúglizni.

2014. szept. 17. 20:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké:))
2014. szept. 18. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Amúgy ha szórakozásnak fogod fel, akkor észre sem veszed hogy mennyit fejlődsz rövid idő alatt. Én munkahelyemen 1 év alatt többet tanultam, mint a 4 év alatt fősulin, de egyáltalán nem volt nehéz, mert csak folyamatos szórakozás, meg rácsodálkozás volt az egész. Ez a legkreatívabb és legváltozatosabb szakma a világon. Hátra kell dőlni és élvezni!
2014. szept. 19. 00:09
 17/18 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet iskolában tanulni. persze ha kezdő vagy akkor tényleg jó hogy suliban megtanulod az alapokat de ha már tudsz programozni akkor ne a tanár vagy akárki magyarázza el neked a programozási tételeket, sokkal jobb ha töröd a fejed és magad rájössz.
2014. szept. 19. 14:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Éértem... De még is mi számít "Alapok"-nak?
2014. szept. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!