Ha ti vírust írnátok Visual Basic-ben melyik . Net renszert használnátok?
Figyelt kérdés
Azért kérdem így hogy izgalmasabb legyen (marketing) .Szimplán az a kérdés melyik van leginkább elterjedve . Mert tudtomal(??)a 3.0 és ez előtiek ki vannak kapcsolva Windows 8 redszereken.2014. aug. 6. 17:46
31/33 anonim válasza:
Nekem adj egyet kérlek!
(Miután letöltöm és elindítom, azon nyomban feljelentelek, és a buildben a build helye is benne van ám!)
32/33 anonim válasza:
Én meg a hex kódját visszafordítom CIL-re!!! MUHAHAHAHAHAHASHAHAHAHAHAHAHAHASHAAHAH!
33/33 anonim válasza:
Én meg módosítom a programot, majd pedig visszaküldöm neki,m hogy hol találtam rajta egy hibát, és a amikor megnyitja, kimásolom a regitryjét, az indexfájljait, a konfigurációs beállításait, formázom a c:\-n kívül minden meghajtóját, háromszor, majd pedig beállítok neki egy Win95-ös témát, és beállítom háttérnek, hogy
"A szarnak írsz vírusokat? Akkor írj már inkább egy Skype-floodert, az legálisan használható és maximum idegesítő!"
Ja, igen, és
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
// ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!