Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Sql-be php-val hogyan tudok...

Sql-be php-val hogyan tudok hozzá adni egy számot egy meglévő felhasználónak?

Figyelt kérdés
azt szeretném hogy felhasználónak van 100 kajája de egy gomb nyomásra adjon hozzá 1-et és legyen neki 101.

2014. aug. 4. 00:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

":D tudok már programozni" - nem tudsz. Mi az a pointer? Hogyan tudnál programozni, amikor a világ majd legegyszerűbb nyelvében nem találod meg a harmadik leggyakoribb utasítást?

"de először csinálok ilyet" - És egyből játék lesz belőle? Én mondjuk ott kezdeném, hogy regrendszer. Azután majd elmegy a kedved tőle - neked jó, mert nem kell vele többet szenvedned, meg nekünk is, mert nekünk nem kell ilyesmikre válaszolgatnunk.

"és be írtam googlebe" - mit? Konkrétan? Pl. ilyesmit: mysql érték frissítése? És ezt elhiggyük neked?

"nem találtam semmit" - hol, a kút fenekén? Mert a googleből a mysql szóra a w3schools teljes tutorialja ömlik a képedbe.

"ki írtam mert így könnyebb volt mint órákig keresgessem." - 1 sec vs. fél< óra? Tényleg?

A programozás nem neked való, ezt most mondom, és ha abbahagyod, tényleg jobb lesz, mintha beképzeled magadnak, hogy megy neked.

2014. aug. 4. 22:46
 12/15 A kérdező kommentje:
jó kezdjük el veszekedni itt 1 es és a 4. válaszoló adott értelmes választ és öö nekik köszönöm sikerült meg oldani többi csak kötekedett velem és írásomba kötött bele amúgy saját erőfeszítésemből programozok hobbiként és már elég jól megy de vannak hiányosságaim meg nem tudok kifejezéseket húha de csak egy kérdést felteszek és már jön az ócsárolás :(
2014. aug. 4. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is saját erőmből tanulok, mégis, az egyetlen kérdés, amit kiírtam ide, egy kód leegyszerűsítésére vonatkozott, mert nem hagyott nyugodni a hosszúsága.

De igazad van, bennem van a hiba. Nyilván.

2014. aug. 5. 00:51
 14/15 A kérdező kommentje:
mondtam én hogy hibás vagy ? XD
2014. aug. 5. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, de ebből is látszik, hogy nem érted a felépítés logikáját.

Elmagyarázom bővebben:

Bizonyosan bennem van a hiba

mert

ellentétben veled

nekem, aki ugyanazt csinálta, mint te,

tehát autodidakta módon tanult,

nem volt szükségem soha semmilyen

olyan külső segítségre

ami egy konkrét problémával foglakozott volna

és közvetlenül történt volna a segítségkérés

(pl. nem a Google-t használva).

2014. aug. 6. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!