Sql-be php-val hogyan tudok hozzá adni egy számot egy meglévő felhasználónak?
":D tudok már programozni" - nem tudsz. Mi az a pointer? Hogyan tudnál programozni, amikor a világ majd legegyszerűbb nyelvében nem találod meg a harmadik leggyakoribb utasítást?
"de először csinálok ilyet" - És egyből játék lesz belőle? Én mondjuk ott kezdeném, hogy regrendszer. Azután majd elmegy a kedved tőle - neked jó, mert nem kell vele többet szenvedned, meg nekünk is, mert nekünk nem kell ilyesmikre válaszolgatnunk.
"és be írtam googlebe" - mit? Konkrétan? Pl. ilyesmit: mysql érték frissítése? És ezt elhiggyük neked?
"nem találtam semmit" - hol, a kút fenekén? Mert a googleből a mysql szóra a w3schools teljes tutorialja ömlik a képedbe.
"ki írtam mert így könnyebb volt mint órákig keresgessem." - 1 sec vs. fél< óra? Tényleg?
A programozás nem neked való, ezt most mondom, és ha abbahagyod, tényleg jobb lesz, mintha beképzeled magadnak, hogy megy neked.
Én is saját erőmből tanulok, mégis, az egyetlen kérdés, amit kiírtam ide, egy kód leegyszerűsítésére vonatkozott, mert nem hagyott nyugodni a hosszúsága.
De igazad van, bennem van a hiba. Nyilván.
Nem, de ebből is látszik, hogy nem érted a felépítés logikáját.
Elmagyarázom bővebben:
Bizonyosan bennem van a hiba
mert
ellentétben veled
nekem, aki ugyanazt csinálta, mint te,
tehát autodidakta módon tanult,
nem volt szükségem soha semmilyen
olyan külső segítségre
ami egy konkrét problémával foglakozott volna
és közvetlenül történt volna a segítségkérés
(pl. nem a Google-t használva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!