Tfman450 kérdése:
Ha van egy játék ötletem akkor azzal mit tehetek? (több lent)
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy egy cég nek vállalkozóknak vagy valami előre is köszönöm2014. aug. 1. 17:53
1/13 anonim válasza:
Örülhetsz neki, mint majom a farkának.
Kb 10 millió más embernek is vannak játék ötletei.
2/13 anonim válasza:
Írhatsz egy emailt az EA-nek vagy a Ubisoftnak, aztán lenyúlják az ötleted, mert számukra te egy senki vagy, és nem is tehetnél ellene semmit. (Esélyed sem lenne őket beperelned)
3/13 A kérdező kommentje:
2. én sz*rnék bele ha lenyúlják, a szemszögemet nehéz elmagyarázni más embereknek de legyen elég annyi hogy én már annak is örülnék ha játszhatnék vele, meg én tudnám hogy az az én ötletem, érted? :D ebben az esetben valami ?? (meg amúgy az emberek több mint 50%a lenyúlja a kiadókat)
2014. aug. 1. 18:13
4/13 SimkoL válasza:
Verbuválj egy csapatot és próbáld megvalósítani.
5/13 anonim válasza:
Addig örülnél, ameddig nem tudatosodna, hogy mennyit szakíthattál volna vele :D Amúgy kezdj el foglalkozni vele, dolgozd ki, tanulj programozni, játsz hasonló játékokkal és a tapasztalatok alapján biztos fog változni az elképzelésed. Ez ha sokat foglalkozol vele 1-2 év. Ekkor szervezz egy csapatot és elkezdhetitek írni.
6/13 A kérdező kommentje:
14 és matek 3 as :P nem megyek sokra csak le akarom adni valakinek :DDD
2014. aug. 1. 20:23
7/13 anonim válasza:
Írd le szalvétára, de a legjobb a wc papír, aztán meg... Egyébként az 4. hozzászólóval értek egyet. :)
8/13 anonim válasza:
Vagy írd le itt, hátha nem olyan bonyolult. Pl ha ilyen 2024 típusú, olyat nem nehéz összehozni (bár nem tartom valószínűnek... :)
9/13 anonim válasza:
2048 Na! Ma nem vagyok topon... :D
10/13 anonim válasza:
Üdv a több millió ember között... :) Én most hirtelen legalább tíz, általam bombasikernek vélt ötletet tudnék elsorolni neked, amit én találtam ki. Ha reálisan gondolkozok, akkor tudok mondani hármat, aminek tényleg van értelme és meg is valósítható. Abból egy, amit meg is tudok valósítani, és dolgozom rajta (több éves fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött).
Az ötlet, pláne egy játék, maga értéktelen. A megvalósítás az, ami értékes, szóval őszintén, az egyetlen, amit tudsz kezdeni vele, az az, hogy összeszedsz pár milliót és egy indy csapatot, és megíratod velük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!