Android játék szerkesztés?
Sgs3 root-t .
Fel van telepítve a root explorer.
Megnyitok az apk játékot és ott van a mentésem.
A mentés formátum .csv.
Mivel lehet szerkeszteni?
Se az eclipse se a notepad++ nem ismeri fel és kriksz krakszokat ír.
Segítsetek plzz :)
A CSV kiterjesztést olyan szöveges fájlokra szokták alkalmazni, amelyek táblázatot tárolnak (sorok=sorok, és vesszővel/pontosvesszővel vannak elválasztva az oszlopok).
Ha neked krikszkrakszok vannak benne, akkor ez a játék egyedi formátuma lehet, amihez a játék nevének hiányában nem fogunk tudni bővebb segítséget nyújtani.
Hex editorral nézz bele, úgy értelmesebb értékeket láthatsz. Viszont abból valószínűleg nem derül ki, hogy mihez tartoznak.
Ha a forráskódot ki tudod bányászni valahonnan, akkor megkeresheted a mentésért felelős részt. Ez alapján már bele lehetne nyúlkálni a fájlba.
A másik megoldás, ha nem a mentésedet szerkeszted, hanem a memóriába túrsz bele. Úgy tudom, Cheat Engine létezik Androidra is.
Van de próbáltam freedom-mal is.
A freedom atért jobb mert olyan mint ha megvenném az itemet mert becsapja a goole play-t.
A baj csak az h ez egyedi szerveren fut és nem lehetséges a hack mert próbáltam.
Azért akarok a mentésembe át írni egy két dolgot.
Megnéztem excel-l is de olyan írást ad rombuszok meg kérdőjelek és null an feliratok mint egy java file :S jelennek meg.
Ha külön szerveren tárolja a mentésed, akkor nem fogsz hackelni semmit.
Amit megtaláltál csv fájl, valószínűleg a bejelentkezéshez szükséges titkosított azonosítód. Próbálj meg belemódosítani, ha nem enged be utánna akkor eltaláltam.
Bele írtam már de nem reagál ugyan úgy megy.
Ennek a fájlnak az a lényege h van egy warehaus amiben tárolom a megszerzett itemet.
Abban kéne a db számot átírnom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!