Hogy lehet egy . Jar java játéknak a SZÖVEGEIT átszerkeszteni? Csak az írásos részeit.
nemtudom...
az állitólag diagram fájl de nemhiszem hogy tényleg az...
köszi a választ,de bevallom őszintén ezt most nemigazán értem.
itt egy kép,arról,hogy milyen fájlok vannak benne:
alul még lemaradt 1-2 dolog,de mindegyik fájlkiterjesztést látni a képen.
nem találtam semmilyen properties fájlt sajnos
Mondok egy pl.-t, lehetőleg jót. :D
A programot Jancsi és Johnny használja. Különbözőképpen akarja őket köszönteni a program: Jancsit magyarul, Johnnyt pedig andolul. Igy magában a kódban csak egy köszönő szövegnek megfelelő általános azonósító szerepel a kiírásban, pl. System.out.println(köszöntés). Ez nem pont így történik a valóságban, de hasonlóan.:)
Ennek a köszönés azonosítónak különböző properties fileokban vannak az érték-megfelelői. Pl a MessageBundle_en_US.properties-ben ez van: köszöntés = Hello!, MessageBundle_hu_HU.properties-ben pedig ez: köszöntés = Szia!. A kódban jelzed h melyik file értékeit vegye figyelembe. Kb. így működik.
Nincsenek véletlenül a META-INF-ben ezek a fileok? Ha igen, akkor csak simán megnyitod notepaddel, notepad++al és átírod a megfelelő részeket.
Ha nincsenek lehet, hogy másképp oldották meg, vagy nem foglalkoztak a nemzetköziesítéssel és így magában a kódban kell átírd a szövegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!