Nem értem ezt a kérdést!?
A baj hogy hagytad a haverod a géphez nyúlni mivel feltett neked egy tört windowst ami valószínüleg fujitsu gépekhez készült OEM verzió volt. Vagyis volt egy jogtiszta windows-od most meg van egy lopott ami figyelmeztet az aktiválásra.
Pedig a hp gépeken a vistákat ingyen lehetett volna frissíteni windows 7-re.
Most ezt lehet hogy elcseszted. [link]
Tegyetek fel egy home premiumot és ha van serial a géped alján egy cetlin akkor azt használjátok. Lehet hogy akkor az upgrade is menni fog win7-re.
ha a géped alján van egy ilyen microsoftos cetli akkor azon van egy serial amit, ha feltelepítessz egy vista premiumot akkor a telepítéskor, be kell írnod és jogtiszta lesz a windows. Itt a képen szándékosan el van mosva a serial azért nem látod. A cetlit viszont felfogod ismerni.
Ha nincs szerencséd akkor olyan előtelepített rendszered van amihez nincs serial, de általában szokott lenni ha a gépet előre telepített windows-al vetted és nem oprendszer nélkül.
mikor megvettem a laptopom és hazahoztam, bekapcsoltam és saját magát feltelepítette :O de igen, van ilyen sokszámos kód, akkor azt fogom megcsináltatni, immár msásal. Köszönöm a felvilágosítást (őszintén szólva nem lett volna pénzem megcsináltatni szakemberrel,egyszerűbbnek tűnt egy ismerőssel..de hiba volt,már bánom) Köszönöm és jóéjt
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!