Játékkészítés, hogyan?
Figyelt kérdés
Immár 2 éve, hogy megfordult a fejemben, hogy játékkészítő szeretnék lenni, a nagy álom kb 1 év után félig valóra vált ugyanis elkészítettem életem legelső játékát, ami nagyon komoly játékra sikerült, de amikor leszerződtettem volna a játékot, elromlott a winchester amint rajta volt.. (Rohadt nagy peh) Elkezdtem sírni, mint minden más, hogyha egy ilyen dolgot hozott volna össze mint én, de újra talpra álltam és elkezdtem gondolkodni, hogy vajon milyen programmal készíthették a Far Cry 3-mat? Utána eszembe jutott, hogy a programozók tuti saját programot készítenek ehhez, de nekem a blenderem a közelébe sem ér.. Tehát az lenne itt a kérdés, hogy milyen játékkészítő programok vannak a blenderen kívül, mivel azt megelégeltem 2 év alatt..2014. júl. 29. 20:12
1/22 anonim válasza:
Blender az egy modellező program
2/22 A kérdező kommentje:
De nagyon jó játék lett kreálva vele! És azzal csináltuk rá a haverokkal a történet videóját, az introt, a modelleket, és a karaktereket, meg a pályát
2014. júl. 29. 20:17
3/22 anonim válasza:
ez akkora kamu mint az állat...ha kicsit is képben lennél a játékkészítésben, nem írnál ilyen ökörségeket ;)
4/22 A kérdező kommentje:
Mi ökörség benne hm?
2014. júl. 29. 20:24
5/22 anonim válasza:
TE csak modelleket készitesz nem játékot, a játék amikor mozogsz csinálsz valamit .megnyomsz valamit. történik valami(persz egy programozó jobban elmagyarázza)
6/22 anonim válasza:
"elkészítettem életem legelső játékát, ami nagyon komoly játékra sikerült, de amikor leszerződtettem volna a játékot, elromlott a winchester amint rajta volt"
xDDD jézusom, ilyet kitalálni
7/22 A kérdező kommentje:
Értelek.. De a blenderben a kockának, lehet parancsokat adni, meg is volt adva neki, hogy Keyboard>Space=ugrik w=e2
meg ilyenek, hidd el nekem, hogy az a játék nagyon komoly volt.. Küldenék róla képet meg minden, de sajnos bekrepált a vinyó :(
2014. júl. 29. 20:29
8/22 anonim válasza:
Attól még aznem nevezhető teljes érték játéknak..
9/22 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy az volt a Crysis 3 de nagyon a Far Cry 1 nyomában járt, és ezt a 14 csapattag is bizonyítja..
2014. júl. 29. 20:34
10/22 anonim válasza:
Egy játék programozáson alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!