Mit jelent Javában egy utasítás végén a három pont?
Az azt jelenti oda kell vmit írni.. Három pont olyan nincsen a JAVA-ban!
Keress rá googlen: Java Calendar how to
Amúgy valami ilyesmi kéne:
Calendar c = new Calendar();
De van egy olyan érzésem hogy te most javascriptről beszélsz nem java-ról.
Előző hozzászóló. De, van olyan a JAVA-ban, hogy három pont, "ellipsis"-nek hívják, csak a kérdező szerintem nem tudja miről beszél...kérdezőhöz:mivel nem vagyok egy java guru, meg nem értek semmilyen nyelvhez, ezért tőlem jelenthet akár az is valamit, amit te írtál, de én ilyenről nem tudok, ezt nézd inkább meg:
Arbitrary Number of Arguments
You can use a construct called varargs to pass an arbitrary number of values to a method. You use varargs when you don't know how many of a particular type of argument will be passed to the method. It's a shortcut to creating an array manually (the previous method could have used varargs rather than an array).
To use varargs, you follow the type of the last parameter by an ellipsis (three dots, ...), then a space, and the parameter name. The method can then be called with any number of that parameter, including none.
Azaz! Tetszőleges számú argumentum!
Használhatsz egy olyan struktúrát, amit varargs-nak hívnak a szaknyelvben (tudtommal ilyen kifejezés nincsen a kódban, hanem azért var args, mert variable arguments, ezért ez a szakmai elnevezés), és tetszőleges számú értéket ad át a metódusodnak. Vararg-ot használsz, amikor nem tudod, hogy egy konkrét típusú argumentumból mennyi lesz átadva a metódusnak. Ez tulajdonképpen annak a rövidítése, mintha egy tömböt kreálnál manuálisan, az előző példában is jobb lett volna vararg-ot használni (részletek a linkelt oldalon). Vararg használatához a típust három pont követi, egy space, és a paraméter neve. Ekkor hívható a metódus tetszőleges olyan típusú paraméterrel, beleértve a zéró paraméter lehetőséget is.
Nah, ennyit tudtam segíteni, le van írva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!