Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Böngészős MMORPG játék készítése?

Böngészős MMORPG játék készítése?

Figyelt kérdés
Egy videó alapján már elkezdtem, de csak 2 részt csinált meg a feltöltő, mert abbahagyta a sorozatot. Úgyhogy most van egy hibás login rendszer, és egy főoldal gomb ami csak frissít. (xD) Szóval ha valaki tudna küldeni egy linket amiben benne van hogy kell csinálni videó alapján, vagy leírással szeretném ha lehet. A programozáshoz nem profin, de valamennyire értek, szóval nem fognak nagy gondot okozni a scriptek, vagy az egyéb kódolási dolgok (pl.: PHP, HTML, CSS.) (Mellesleg valami olyasmire gondoltam mint a facebook-on van a Hero nevű játék, csak annyi különbséggel hogy itt nem lehet majd építeni, csak a karakterrel "bohóckodni" meg szimplán boltokba vásárolni. Szóval már megvan minden. Történet, hogy mik hogyan legyenek benne (pl.: boltok: fegyver-, ruha-, ékszerbolt.)stb... Esetleg amivel egy kis bajom lesz azok az ellenfél kinézete meg így alapjáraton ugye a design (dizájn). ) Válaszokat előre köszönöm!

2014. júl. 24. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Na, linkeld csak be azt az angol kérdést, hadd lám, mi jót írnak ott!

Amúgy meg kell egy jó tutorial, hogy elkészíthesd a játékod?

Nesze: [link]

G.

2014. júl. 25. 09:50
 12/16 Argloss ***** válasza:
100%

Kezdésnek olvasd el ezt a könyvet:

[link]

2014. júl. 25. 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg angolul nem olyan nagy a szókincsed, ahhoz hogy megröhögtesd őket..
2014. júl. 25. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Méghogy nem kaptál linket. A playcanvas teljes mértékben alkalmas a célra, még sokkal többre is. Ráadásul ingyenes, (jó, vannak fizetős szolgáltatásai) dokumentációja is jó. Csak át kellett volna olvasni a weboldalt, de úgy látszik még arra is alkalmatlan vagy.Írtad, hogy tudsz programozni, akkor pedig mi a problémád a playcanvas-szál? Azt pedig felejtsd el, hogy videók alapján összedobsz egy webes MMORPG-t.
2014. júl. 25. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha a login rendszert nem tudtad kijavítani, akkor mit programoztál eddig? (Csakmert azt mondtad, hogy tudsz programozni .)

És azt gondoltad, hogy tutorial alapján menni fog? Jah biztos valaki publikált rgy Metin2 forráskódot amit a videóban újraírnak...

De most komolyan. Lehet, hogy vannak ambícióid (Nekem is voltak/vanna), de akkor inkább kezdj el tanulni. Ha elég okos leszel hozzá, akkor már tudod, de inkább tudni fogjátok, hogyan írjatok webes játékot.

Én kezdésnek a HTML-t javasolnám, aztán a többi CSS, PHP, JS

PHP-ről van Is egy jó könyv: Agyhullám PHP & MySQL.

(Én még régebben a Java-s verziót tanulgattam ès nagyon jó sorozat)

Sok sikert!

2014. júl. 28. 08:17
 16/16 anonim válasza:
77%

Valóban szörnyű a válaszolók stílusa, ha 13 évesen így reagáltak volna nekem, valószínűleg most nem foglalkoznék programozással. Persze te is bűnös vagy benne. 13 évesen ha valaki kijelenti hogy "tud programozni", akkor joggal várnak el tőle az emberek dolgokat. Én 9 éves korom óta foglalkozok ilyenekkel, egy szimpla HTML oldallal kezdtem (szerintem mint mindenki). Nekem is sokszor volt olyan, hogy azt hittem, na most meg tudok csinálni ezt meg azt. Belefogtam, és utánaolvasás során mindig találtam valami tanulnivalót, és olyat is ami túl bonyolult volt még akkor. Mindig visszatértem a programozáshoz, időről időre, és most, 20 évesen jutottam el odáig, hogy a PHP mélyebb dolgaiba is belemásszak. Persze közben leérettségiztem, informatika alapszakon végeztem, és most járok szakmára, jövőre egyetemre megyek.

Mindezt azért írtam le, hogy lásd, én több mint 10 éve vagyok benne úgymond, ez a hobbim, körülvesz, kapom az ingereket (elég jó elméleti képzésem volt programozáselméletből), és egyáltalán nem tartom magam programozónak. Nem merném elvállalni egy honlap kivitelezését. Biztos meg tudnám csinálni, de nyilván lenne más aki sokkal jobban csinálná. És amíg nem leszek egy bizonyos szinten, nem akarok ekkora felelősséget vállalni, és főleg nem fogom magamat programozónak hívni.

Elárulom egyébként, hogy én is egy MMO játéknak álltam most neki, de csak mint gyakorlás gyanánt, kis létszámú tesztelői csoporttal, így találtam rá a kérdésedre (el nem bírtam képzelni, mit takarhat a link).

Kíváncsi vagyok egyébként, hogy így több mint egy évvel a kérdés után hol tartasz?

2015. szept. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!