Ki érezte már úgy, hogy felesleges programoznia?
Nem teljesen értem, hogy mi a problémád. Most akkor nem megy a programozás, vagy "nincsenek referenciák"?
Nagyon sokan egyetemen kezdenek el programozással foglalkozni, és utána el is tudnak helyezkedni. Messze nem az "oviban már Linux kernelt hackeltem" emberek vannak többségben, és aki már középiskolában foglalkozott vele, az is sokszor csak "pötyögött", illetve spagettikódot írt. Azaz: emiatt ne főjön a fejed.
Referenciának pedig elég lesz, ha egyetem mellett elkezdesz dolgozni gyakornokként valahol.
Nem vagy jó programozásból vagy nem érdekel?
G.
Én majdnem előbb tudtam programozni (meg ennek megfelelően jó sok angol szót is), mint beszélni... :-) ...nem azért csináltam mert ebből akartam megélni, furcsa is volt, amikor többen azt kérdezték egy-egy elkészült programom bemutatásakor, hogy: "nem gondoltál még arra, hogy ebből pénzt is csinálj?" :-)
Nos nem gondoltam rá, a munkámnak nem sok köze van a programozáshoz, csak annyi, hogy a munkahelyemen is gépekkel foglalkozom... :-) ...meg persze néhány segédprogramot összedobok a munkavégzés megkönnyítése végett...
De amikor hazaérek, újból nekiesek és programozok... ...ami nem megy nem kell erőltetni! Ami meg megy, az meg jön! :-)
Szia, az érzés ismerős, igaz, évekkel ezelőttről, amikor én is elkezdtem a programozói szakot. Most is néha hasonlóan érzek, csak egy programnyelvvel kapcsolatban.
Kérdező, a programozás nem azoknak való, akik feladják. Félreteheted most a témát egy-két hétre, pihenj, aztán kezdd újra!
Gyakornok:
hát hiába mennék, ha sehova se kellek.:D
ÉS lehet, hogy MÁR ilyenkorra kéne lenni referenciának...
Ilyenekre gondolok:
2d-s játék
fórum
akármilyen oldal
ilyen-olyan alkalmazás.
Nekem meg kb. semmi.
> Nekem meg kb. semmi.
És nem akarsz ez ellen tenni esetleg, véletlenül, talán? Mondjuk leülni tanulni és gyakorolni? Aztán összerakni valamit?
A felsorolt dolgok egyikéhez sem kell doktori fokozat. A kérdésemre viszont nem válaszoltál.
G.
Érdekelni érdekel.
Talán annyira szörnyű nem vagyok, de nem is vagyok az,aki kihúzhatná magát és büszkén mondhatná:jó vagyok programozásból,mert nem tudok 1 nap alatt összehozni egy Word-ot helyettesítő szövegszerkesztőt, ami persze egyszerűsítve van.
Ha érdekel, akkor kb. az se fontos, ha gépet se láttál még.
Találd ki, hogy mit szeretnél megírni (bármit) és írd meg. Így készül a referencia!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!