C#-ban lehet olyan ciklust csinálni, ami addig tart, amíg gépelek?
While ciklussal gondoltam ezt.
A gépelés mindegy hogy consoleban vagy windows formban a textboxban történik. Amelyikben meg lehet csinálni, majd abban megcsinálom.
Amúgy arra kell, hogy amíg írok a program jelezze azt. (Consoleban majd kitalálok valamit, windows formban pedig pictureBoxszal gondoltam hogy megjelenítek egy tollat, de annak mozognia kéne úgy mintha írnának vele. Gondolom értitek.)
Ha ez számít, akkor 2010-es C#-om van.
Például billentyűleütéskor egy logikai változót igaz-ra) billentesz (ez jelzi a gépelést és elindítasz (vagy újraindítasz) egy konkrét timer-t, mondjuk 2-3 sec intervallummal. A timer tick-eléskor visszabillenti a gépelést jelző változót hamis-ra, és leállítja magát.
Minden billentyűleütéskor persze ugyanazt a timert kéne újraindítani praktikusan.
Én legalábbis valami ilyesmit csinálnék.
A zárójeleim ugrándoznak. :D
Szóval:
Például billentyűleütéskor egy logikai változót igaz-ra billentesz (ez jelzi a gépelést) és elindítasz (vagy újraindítasz) egy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!