Lehet Olyat csinálni pc játékkal, hogy? . Lentebb-->
Egy-Két éve Számtek órán mikor programozni tanultunk akkor az info tanárunk mondott valami olyat,hogy amiket pc játékokat gyártanak/fejlesztenek(akármit); azok ÁLLÍTÓLAG elfutnának akármin, csak ugye ÁLLÍTÓLAG a készítők beleprogramozzák (vagy tudom is én,hogy hogyan), hogy ez az XY játék ezen a MIN. konfigon futhat, annál gyengébben nem.
Nos., Az 1. kérdésem az lenne hogy mindebből mi igaz ??
------A 2. kérdésem pedig hogy ha ez igaz akkor ezt valahogy át lehet-e írni, feltörni, hogy mondjuk egy nagyon gyenge gépen fusson egy nagyon új játék.??
Lehet Qva hülyeséget kérdeztem?
Ez egy hüleség. Ha egy ilyen kódsor kiszivárogna, mindenki pártolna elfele az adott gyártótól & fejlesztőtől.
Mégpedig hamar kiszivárogna, hiszen nem 1, nem 2 ember dolgozik ugyanazon a kódon. Utánna pedig crackerek is kiemelt figyelmet fordítanak a játék egyes részeire, egy ilyen ellenőrzés szerintem nem maradna nyom nélkül.
Ha pedig lenne ilyen, akkor megtalálták volna, tehát lenne feltört játék gyengébb gépekre is.
Olyan létezik, hogy 1-1 játékot nem optimalizálnak (GTA khm), viszont ennek oka az idő- és pénzhiány (kisebb bevételt hoz a PCs közönség). Ezt viszont utólag képtelenség javítani.
Olyanok vannak még esetleg, hogy "titkos" opciókkal még lejjebb lehet venni a grafikát. Interneten fellelhetők a tippek (márha adott szoftverhez van), de ez sokat nem segít.
Akkor ezek szerint ez Fszság. Tht nem futna el a fos lapimon a BF3 XD. De viszont akkor azt nem értem hogy boxon ami tom hogy erős, azon elfut minden.?
Lényeg az hogy akkor ez mind nm igaz.
Mindegy 1 próbát megért.
A GREEN kezek meg mentek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!