Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Fiatalkorú talál valahol...

Fiatalkorú talál valahol C#-os munkát? Ahol tanulhat esetleg kereshet is valamennyit?

Figyelt kérdés
2-3 év tapasztalatom, angol nyelv.

2014. júl. 13. 19:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Attól tartok nem valószínű, hogy ezzel munkát találsz.

Ennek nem az az oka, hogy nem értesz hozzá hanem jogi problémák vannak.

Diákmunkát tudsz vállalni, és nem valószínű, hogy dotNet fejlesztőként valamelyik közvetítő foglalkozik veled. Célirányosan pedig nem tudsz céghez menni.

Hacsak nincs valami nagyon komoly protekciód, de talán még akkor sem. Senki sem játszaná el a fejlesztőgárda bizalmát azzal, hogy a 16 éves fiát benyomja közéjük.

Ösztöndíjszerződéssel tudsz még cégnél elhelyezgetni gyakornokként, alacsony fizetéssel. Ami jó dolog, de neked ez sem működik, mert kell hozzá aktív hallgatói státusz.

OFF: Ez azért nem egy rossz dolog, mert a diploma előtt össze tudsz szedni 2 év szakmai gyakorlatot, ami a munkaerőpiacon sokkal többet jelent mint bármilyen jegy. (Soha azaz SOHA senki nem fogja megnézni a diplomádban a jegyet.) Ellenkező esetben diploma után kell kiszopkodnod ezt az 1-2 évet, és akkor már nem buli alacsony bérért gályázni. Alternatív esetben sírhatsz majd, hogy; "hogyan szerezzek gyakorlatot, ha minden munkához gyakorlat kell, brühü-brühü". Szóval ezt fogadd meg jó tanácsként.

tl;dr: Sajnos nincs olyan munkajogi rendszer ahol normális keretek között tudnál programozói állást vállalni 16 évesen. Addig is gyakorolj!

2014. júl. 14. 09:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Én ezzel le is zártam.
2014. júl. 14. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ejha, ez kb. semmi. Ha azt mondom, hogy hozz ki a képernyőre egy piros gömböt, x háromszögből, és forgasd el 90deget, akkor mit szólsz hozzá?"

Én meg azt mondom ez egy baromság. Szerinted miért kérnének ilyet bárhol is ?

2014. júl. 14. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:

"Én meg azt mondom ez egy baromság. Szerinted miért kérnének ilyet bárhol is ?"

Csak mondania kellett valami orbitális baromságot, amivel felvághat a fiatalabbak előtt.

2014. júl. 14. 18:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Pl. mert alapvető matrixismeretek nélkül kb. le sem szarják az iparágban.
2014. júl. 14. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Jézusom, az iparág egy egész jelentős része megvan komolyabb mátrixismeretek nélkül.
2014. júl. 14. 20:54
 17/20 A kérdező kommentje:

Ezt akartam elkerülni.

[link]

Ez milyen képzés lehet? egyetemistáknak? meg gondolom nem is ingyenes...

2014. júl. 14. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően amit tudsz az a korodhoz képest eléggé jó, szóval ne add fel, pár év és sokat fogsz ebből profitálni. Viszont az ilyen jellegű tanfolyamokat nem annyira ajánlom, amit ott tanulnál azt megfelelő gyakorlással és utánaolvasással otthon is meg tudod tanulni!
2014. júl. 14. 22:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Valóban nem ingyenes, ráadásul felnőttképzés.
2014. júl. 15. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:

"Diákmunkát tudsz vállalni, és nem valószínű, hogy dotNet fejlesztőként valamelyik közvetítő foglalkozik veled. Célirányosan pedig nem tudsz céghez menni.

"

De és de..

2014. júl. 16. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!