Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért van ez és hogyan tudok...

Miért van ez és hogyan tudok javítani rajta? Számítógéphibák

Figyelt kérdés

A képen látszik, hogy kiírja a sárga részen, hogy van pár hibás szektor és kiírja, hogy a gép élettartamából 101 nap van hátra. Tegnap 115 napot írt. Hogyan tudnám kijavítani azt a hibás szektort, és komolyan kell e venni ezt a halálmegjósolást?

[link]

És nem ide tartozik de ezt is megszeretném kérdezni. Amikor be szoktam kapcsolni a gépet akkor amikor jön be a windows akkor mindig bejön az a meghajtó ellenőrzős kék ablak. Az miért jön be mindig ?

2010. jan. 7. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám neked, hogy használd, míg tudod, bár nem ártana beszerezni egy másik merevlemezt, lehetőleg WD tipusút. egy 40 Gbyte-os merevlemez nem túl nagy drágaság. Át kellene rá költöztetni az operációs rendszert, ezt, meg még tudnád adattárolásra használni, amíg működik.

Valószínű fizikai sérülése is van a merevlemeznek, de a HDSentinel becsült 101 napja, nem mérvadó.

2010. jan. 7. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért jön be az ellenőrzés hogy kiszűrje a hibás szektorokat.

A meghajtódról sürgősen mentsél le mindent ami kellhet majd vegyél egy újat.

Az előttem szólóval egyetértek én is WD-t (Western Digital) típusú winchestert ajánlanék. Bár szóba jöhet még a Samsung, a Hitachi, meg a Seagate is.

2010. jan. 8. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnám kijavítani azt a hibás szektort, és komolyan kell e venni ezt a halálmegjósolást?"

Sehogy. Nem.

2010. jan. 11. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt sehogy nem tudod kijavítani ha egyszer bad szektoros lesz annak ámen. Azt javaslom ments ki róla minden fontos adatot míg meg nem hal teljesen.
2010. jan. 16. 12:37
 5/5 anonim válasza:
Ha újat veszel, akkor csak azt mondom Samsung-ot ne vegyél, 3 évig bírja, és vége (tapasztalat)
2010. nov. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!