Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » WoW! Hogy kell buggot javítani?

WoW! Hogy kell buggot javítani?

Figyelt kérdés
Van egy wow szerverem (a haverommal csináltuk) és mivel most kezdtük nem tudunk mindent. A kérdésem az lenne hogy hogyan kell buggokat javítani? (legyetek szívesek csak normális válaszokat küldjetek! És mielőtt írná vki a Google-t már próbáltam...)
2011. júl. 19. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Elsőnek meg kell tudni a bugnak a kódját, majd megfelelően korrigálni kell azt a kódot(tehát ha például úgy van írva mondjuk BT-ben Illidan-nak a kódja, hogy mikor idézi a Flame mobokat, és annak a nevében egy rossz betű van az már bugnak számít, mert ekkor a rendszer nem tudja mit is kívánkozik csinálni a kóddal).Ha ez kiderült, szépen korrigálni kell mint előbb mondtam a forráskódot, hogy megfelelően végezze a cselekményt, vagy bármi mást.
2011. júl. 19. 18:46
 2/9 A kérdező kommentje:
És ezt a Navicat/egyéb adatbázis kezelő programban (az ott lévő táblázatokban) vagy egy config fájlban kell megtenni ?? /Trinity core-t használunk, köszönöm eddigi válaszod/
2011. júl. 19. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt ne haragudj de nem tudom. Ajánlom, hogy kérdezd meg a Tauri szervert, ők profik ebben: wow.tauri.hu vagy a [link] oldalon kérdezheted meg őket.Még egyszer bocsi!
2011. júl. 19. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Rá kell jönni, hogy hol van a hiba, ezt háromféle képen tudod megtalálni:

1)

Ha a programban van hiba kereső,

2)

Kiíratással

3)

Hiba ellenőrzéssel, helyesség ellenőrzéssel

2011. júl. 19. 20:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindegyikőtöknek!

19:42

1. Nem vagyok seghülye, csak mint írtam kezdő!

2. Szépen kértem hogy normális válaszokat írjatok!

A többieknek viszont nagyon szépen köszönök mindent!

2011. júl. 19. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
És még így utoljára megkérdezném... Van egy olyan buggom hogy IceCrown-ban az utolsó szintre vivő teleporter Lich King fölé dob ki. (gm ként se lehet odajutni, mert zuhanok s egyszer megakad és nem megy tovább)Akkor jól értem hogy itt akkor a teleportert kell át íni hogy lejjebb tegyen le ??
2011. júl. 19. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy amikor egy teleportnak a forráskódját írják, a teleportnak van egy koordináta beírva.Ha igen, akkor valahogy tudakold meg a koordinátát, vagy ha odamész és egy AddOn-nal meg lehet nézni a koordinátáit, és arra kijavítani a koordinátát, hogy abba a pozícióba dobjon Téged, vagy a játékosokat.
2011. júl. 20. 08:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam.. Köszönöm..
2011. júl. 20. 11:00
 9/9 anonim válasza:
Keresd meg a "delete karaktert" nah attól se perc megjavul...:)
2011. aug. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!