Hogyan lehet ezt visual basic -ben?
Az kéne nekem h van pl. 3 picturebox -om
Az 1. az jobb oldalon a mások a bal és a harmadik pl 1 kard amit az elő eldob na nekem az kellene hogy ha a pic1 től repülne a pic2 ig de ha eléri a pic2 nek a közepét akkor pl. kijön h msgbox("HEllo") vagy barmi azt majd en de ezzel nem tudok megbírkozni h ha eléri a másik pic -et akkor torténik valami mindíg túlegy az adott ponton és nem történik semmi :(
Köszike előre is :)
HA meg ezt megtudnad irni nekem:
Hogyan tudom megcsinalni azt h ha a pic.location eléri az adott location-t a form -on pl a form -om 100;100 és ez a pic. location = 10;10 és ha eléri a 80;10 akkor valami lessz ?
Hallod öcsi, ne akarsz inkább más hobbit keresni?
Ez k#rvára nem megy neked (és nem is fog).
Hát figyelj, az x koordinátára (Left) már megcsináltuk. ÉS-eld hozzá ez alapján az y koordinátás feltételt az eddigihez.
Amúgy egyetértek a kollégával, nagyon alap dolgokat nem tudsz összerakni, érdemes lenne elindulni újra, HelloWorld-től, taknyolás helyett.
Hogy te mekkora egy szerencsétlenség vagy, te atyaúristen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Ez az, hogy azóta pont ugyanannyira vagy béna. :D
Ebből a tanulság, hogy a büdös életben sem fogsz progamozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!