VB. Net load database vagy képek?
Nekem valami ojasmi kellene h amikor elindul a progim akkor betölti a databázist vagy valami képet.
Ha pl. van egy játékom és szintekre megy. VAgy 20 szinten és csinálok egy update et akkor a databázist nem torli csak az exet és a másikat oda helyezi. Vagy ha van egy wellcome os zene ami mond valamit akkor ezt betolti maganak de ha valakinek más zene kell akkor csak azt a zene torli amit kloadol es odateszi a sajat zenejet ugyan azon a neven mint pl. a counter-strike alapzene....
Ha értitek akkor kérlek benneteket segítsetek nekem, köszike előre is ! :)
Nem az a pláne hogy ha beimportálsz egy databázist az oké de ha a programot pl. teszek bele valami újat akkor és más letölti a databázis megmarad de ugyebárt teljesen új! Mivel egy beimportált. Mint a farming simulator -ban (Ez jó példa)
Ott van az xml -fájl amit mindíg beolvas és az szerint van minden adat (Pénz .....) -na ezt egy databázisal is meglehetne vagy csak xml ?
Nem hanem figyu:
Van program és egy databázis ami a Dokumentumok/valami -ben található!
Na ha bekapcsol a program ezt a databázist beolvasná. Minden adatot ami a databázisban van!
Bocs hogy későn írok .
Ez egyszerű simpla fájlkezelés . Ha ezzel van gond akkor ird le mi nem világos .
hat ha bedobok 1 openfiledialog -ot meg 1 textbox -ot ajol pl. megjelenik
A kódoknál adig jutok hogy megnyitom a openfiledialog -ot :)
De nekem az is kell hogy a databazisnál a pl. level az a level label -nél jelenik meg vagy az xp az xp label -nél érted?
Vagy a képnél is ez van. Van egy kép pl. dokumentumoknál keres egy kép1 nevü képet. Ezt azért így akarom mert ha valakinek nem jó az a kép ami original csak egy másik épet felülír azzal a nével és márt azt olvasa be a progi (ha érted mire gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!