Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Azt hogyan oldják meg (pl...

Azt hogyan oldják meg (pl játékokban), hogy egy ablak teljes kinézetét átalakítják 2 játékrész közt?

Figyelt kérdés
Mindent előre elrendeznek és csak láthatóságot állítanak, vagy van valami trükkje?
2014. jún. 8. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
" egy ablak teljes kinézetét átalakítják 2 játékrész közt"-na ezt hogyan gondoltad? Képet v. videót tudnál esetlegesen linkelni?
2014. jún. 8. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, programkóddal generálják ott a kinézetét, a beállításoktól függően. (Szépen nézne ki ha 24 képernyőfelbontáshoz kellene C#-ban húzogatni a gombokat, paneleket.)
2014. jún. 8. 11:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, a 2-khoz hasonloan gondoltam en is, de biztos ami biztos.
2014. jún. 8. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon értem a kérdést.
2014. jún. 8. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Guitar God: még szerencse hogy én értettem/ráhibáztam és megválaszoltam, így már másnak nem kell:)
2014. jún. 8. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
De hogy jön a "2 játékrész közt"-höz a felbontás?
2014. jún. 8. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy mindkettő a panelek módosulásával, pozíciómódosulással jár.
2014. jún. 8. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ennek fussunk neki még egyszer, ok?
2014. jún. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!