Hogyan tudnám feltelepíteni az új laptopomat?
Vettem egy asus x551ca laptopot. Freedos operációs rendszer van rajta. Nem értek hozzá, de én már egyből azt hittem hogy majd működni fog a laptop de mikor bekapcsolom csak szöveget ír ki meg egy ilyet: C/:_
Kaptam hozzá egy cd-t is gondolom azzal lehet telepíteni. Rájöttem hogy ha időben megnyomom az f2-őt akkor kiad egy Bios nevezetű valamit. Itt gondolom be kellene állítani a dolgokat és utána menne a telepítés. Ebben tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Haha
Telepítésért nem fizetek 5000 forintot.
8 éves koromtól kezdve egyedül telepítek op.rendszert.
A Microsoft Office megvan DVD-n,tört verzió de nincs vele semmi baj,ugyanúgy a Windows-al sincs.
#13, simizd meg a buksidat, hogy egy éve magadnak telepíted a lopott cuccodat. Mást ettől függetlenül még ne biztass rá!
#12, eredeti? Annyiért hogy? Az is kalóz, csak épp nem te rakod fel.
Jó kérdés, de akkor legalábbis elég jó kis tört verzió lehet, mert idáig minden eredetiségellenőrző igazinak ismerte fel. Ellenben én már háromszor használtam a legnépszerűbb tört verziókat, és mindegyikre jelezte, hogy tört. Tehát nekem így pont jó.
Mondjuk tökmindegy, úgyis Ubuntut használok, annak telepítése meg rohadt egyszerű, és mellé még ingyenes is, arról ne is beszéljük, hogy 7 sec alatt bootol be a választómenü után.
" Amúgy már 17 éves vagyok,szóval nem 1 éve telepítek Windows-t :D Anyámnak a munkatársának is én szoktam megcsinálni."
-appreciate, végre egy nagy hero! Leborulni előtte!
(Winek telepítése végtére is aztán olyan rohadt nehéz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!