Hogyan tudnám feltelepíteni az új laptopomat?
Vettem egy asus x551ca laptopot. Freedos operációs rendszer van rajta. Nem értek hozzá, de én már egyből azt hittem hogy majd működni fog a laptop de mikor bekapcsolom csak szöveget ír ki meg egy ilyet: C/:_
Kaptam hozzá egy cd-t is gondolom azzal lehet telepíteni. Rájöttem hogy ha időben megnyomom az f2-őt akkor kiad egy Bios nevezetű valamit. Itt gondolom be kellene állítani a dolgokat és utána menne a telepítés. Ebben tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Ha valóban nem értesz hozzá akkor bízd szakemberre.
Amúgy a Windows-t letudod tölteni,nem fontos megvenni.
Nem dolgozok ingyen.
És tudom hogy a Microsoft sem dolgozik ingyen,fizetni kell a kiadott termék után.De sajnos én nem tehetem meg hogy 20-30 ezer forintokat kiadjak egy telepítőlemezért.És nem csak én kalózkodok,torrentezek hanem az ország 90%-a.Engem meg az ilyen linuxos meg ubuntus rendszerek nem igazán érdekelnek.Kipróbáltam már többféle linux disztribúciót,de egyik sem tetszik,inkább maradok a jó öreg Windows-nál.Tudom hogy a linux stabilabb,de Windows-os párti vagyok.
#5, én meg Smart párti vagyok, de nem engedhetem meg magamnak. Lophatok egyet magamnak? Biztos tudok mondani olyan statisztikát, amiből kijön, hogy 90%-a a megkérdezetteknek lopott már autót...
További érveid?
#9, különbség? Azért talán nem dolgozott meg valaki? Azért nem kell fizetni? Azt talán nem tiltja a törtvény, hogy ellopd?
Jah igen, autót nem lehet letölteni a netről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!