Hogyan lehet egy egyszerü de annál részletesebb "videojátékot" programozni?
nade én nekem egy ilyen grafikus "játék" kellene...
csak nemtudom hogyan kezdjek neki mivel nincs olyan számítógép még ami atompontosan tudna futtatni egy ilyen játékot akkor jól lehetne reprodukálni a való életbõl ezt. de már egy kōbmm-nyi terület is 10 000 000a harmadikon atomot jelent... várjak a jōvõ szamítógépére?
Vérpistike, és az nem zavar, hogy te ehhez olyan kevés vagy, mint Hitlerben a jóindulat?
Ehhez magas szintû matematikai és fizikai elméleti és gyakorlati tudás kell, te meg egy másodfokú egyenletet sem tudsz megoldani, nem baj?
A kérdésedből az derül ki, hogy nem ismersz egyetlen "grafikus programnyelvet" sem.
Én sem, de abban biztos vagyok, hogy egy ilyen terv megvalósítása erről a szintről évek munkája.
Addigra meglesz a megfelelő hardver is a célra. (Szvsz már most is megvan.)
Ha sikerül 3D-ben köbcentire lemodellezned egy kanapét "atomi" összetételét úgy hogy valósan reagáljon kinetikus behatásokra programozó fizikus isten vagy.
Ha sikerül 2D-ben ugyan ezt: félisten vagy.
Ha sikerül csinálnod egy szobát sima kanapéval amire rá lehet lőni pisztollyal és (mint a "sima" videojátékokban) akárhova lövünk egy lyuk textúra jelenik meg: akkor profi programozó vagy.
Ha sikerül leprogramoznod egy szobát kanapéval, ahol szét lehet nézni: akkor jó programozó vagy.
Ha sikerül leprogramoznod egy szobát és ki is rajzolod a képernyőre valahogyan: programozó vagy.
Ha le tudod leprogramozni egy golyó röppályáját: kezdő programozó vagy.
Ha le tudod írni egy golyó röppályáját: kezdő fizikus vagy.
Ha megérted mekkora fába akarod vágni a fejszédet: akkor nem vagy reménytelen.
Ha ilyen kérdést teszel fel: vérpistike vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!