Szeretnék készíteni egy grafikus windows felületet és aztán elküldeni a microsoftnak, hogy így nézzen ki a windows 9, hogyan lehet ilyet csinálni?
A VB nem igazán alkalmas erre. Talán a C++ lenne a legjobb, ahhoz elég erős a win API.
Az álmoddal csak az a gond, hogy már a Win 8 is erősen érintőpanelra tervezett valami, és kicsi az esélye, hogy a win 9 (vagy akárhogy nevezzék) nem az lesz. Érintő panelen pedig elég nehéz értelmezni a bal+görgő opciót.
Ellenben a progi nem lenne botorság, kezdd el megcsinálni!
Nekem is tetszene az ötlet, könnyen kezelhetővé tenné a rendszert a förmedvény metro helyett (persze a start menütől én továbbra sem válnék meg, de azt is újragondolnám. testreszabható legyen és ne csempéket hanem konkrét funkciókat lehessen rá feltűzni.) ja és semmiképp se legyen teljes képernyős.
a gond az, hogy a májkroszoftnál valamiért szeretethiányos emberek ülnek akik mindent csak simogatással képesek megoldani. a képernyőt sem simogatni, sem kopogtatni nem akarom az ujjammal azt tegyék azok akik tabletet használnak. aki egérrel meg billentyűzettel dolgozik az pedig kapjon olyan funkciókat amik őt segítik. én sem akarom ráerőltetni senkire, hogy vegyen billentyűzetet egy tablethez, ez fordítva se legyen így...
illusztrációhoz photoshop vagy gimp.
animáláshoz pedig flash vagy after effects. a ps ajánlom azért mert könnyen összedolgozik az animáló programokkal. és videóként feltöltheted a netre. ha nagy nézettsége lesz és sok embernek tetszik, akkor pedig lehet az MS is felfigyel rá... valamennyire befolyásolhatóak, mert nem hülyék (még ha annak is tűnnek többnyire), bizonyos mértékig hajlanak az emberek igényeinek megvalósítására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!