Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudom letölteni a visual...

Hol tudom letölteni a visual basic-ot mega visual c++-ot?

Figyelt kérdés
lehetöleg ne torren
2009. dec. 28. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:

A google a barátod. Ennyit kellett volna beírni: visual basic download. Az első találat a 2008-as verzió:

[link]

Ez egy kb 2 MB-os program,ami telepítés közben tölti le magát a visual basic-ot, de le lehet tölteni a microsoft hivatalos weblapjáról is:

[link] itt mindkettő megvan

2009. dec. 28. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Amúgy melyik verzió kellen a 2005 vagy a 2008. Esetleg a 6-os?
2009. dec. 28. 13:20
 3/9 A kérdező kommentje:
6 os fulban
2009. dec. 28. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsi sajna én csak 2005/2008-at használtam a suli miatt ebben nem tudok segíteni, de ott minkettőt megtanultam, sajna elég sok különbség van a visual studio 6 és 2005 között, bár nekem egyszerübbnek tűnik egy újabb visual basiccel írt cucc.
2009. dec. 28. 14:54
 5/9 anonim válasza:

a microsoft oldaláról ingyenesen csak az Express verziót tudod leszedni, a teljes verzióhoz licenc kell

de kezdő programozásnak tökéletesen elég az is

2009. dec. 28. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
c++ -hoz sztem egy kicseszés a visual studio, én is azzal tanultam, és olyan rohadt lassú volt mint a fene.. inkább átálltam codeblocks-ra, 8Mb a telepítő, MinGW compilerrel együtt...de ha akarod akkor még 5-6féle compilert be tudsz neki állítani, hogy használja azt(persze azt telepíteni kell!)...köztük a visual studiót is ( [link]
2009. dec. 29. 11:42
 7/9 A kérdező kommentje:
nálami az van tetü lasu
2009. dec. 30. 08:00
 8/9 anonim válasza:
nálunk suliban kikötötték, hogy a VisualStudio-t használjuk, mert az ad olyan hibaüzeneteket, amiket a tanár kér...
2009. dec. 30. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
nálunk csak azt kötötték ki, h a házi működjön..ha a te gépedet vitted be a bemutatásra az a te dolgod volt :)
2009. dec. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!