VB-ben szeretnék rengeteg adatot (string) kezelni mit ajánlotok?
"nem szeretnék semmit feltörni fõleg nem dictionary attackal"
"másodpercenként keresés"
Értem én...
Most esett le.
"fõlegnem windowson:)" <- "VB-ben"
Egyébként amikor a memória olvasási sebessége egy olcsó laptopon 1.1GBps (5-6-7 is elérhető), akkor nem nevezném a 200MB-ot hatalmas mennyiségű adatnak.
Persze, de azt nem gyorsítja fel semmilyen adatbázis vagy program.
Ha küldesz mintát és elmondod mit kell csinálni, lemérhetem néhány módszerrel. Persze csak ha az IQ-m meghaladja a célodat (akármit is jelent ez).
nincs semmilyen mintám bocs. de van egy elképzelésem fori 0-list.count -1 es es ebe a ciklusba if astring contains dictionary(i-1) then boolean =true
és ide kellene valami hogy ha a végzett ezzel a tesztelessel akkor folytatja kulonben biztos hogy hibat eredmenyez egy tobmillas teszteles
Azért lenne jó tudni, mi a francot is akarsz, mert általában lehet sokat célszerűsíteni a keresésen. Pl ha rendezett a lista, akkor a futási idő már az elemszám logaritmusával arányos. Meg lehet az se lenne hátrány, ha nem végeznéd el minden lépésben az 1 kivonását, hanem eleve normálisan indexelnél.
Helyesírás-ellenőrzés egyébként? (ha már dictionary a változód, de tagadod, hogy jelszótörő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!