VB-ben szeretnék rengeteg adatot (string) kezelni mit
ajánlotok?
11/29 A kérdező kommentje:
most én vagyok a ko*og mert magasabb az iqm a tiedéteknél. nem tehetek róla ez van
Hogy mersz ilyet kijelenteni a neked segíteni próbálók ismerete nélkül?
De gondolom, neked 2-3 egyetemi diplomád van. Informatikában, matematikában és mondjuk még fizikában. Mert, ha ne adj Isten még érettségid sincs, én biza elszégyellném magam a helyedben.
2014. ápr. 30. 16:20
13/29 A kérdező kommentje:
Aki leérettségizik annak tönkrevan vágva az élete. élete végéig frissítgetheti a jobinfo weblapját hátha talál valami melót amiért óránként 600forint jár este hazamegy bevásárol megnéz egy filmet elmegy szórakozni másnap reggel ugyanez elõrõl mint a halacskák az akváriumba körbekörbe úszkálnak kösz nekem ez nemkell.
> "Aki leérettségizik annak tönkrevan vágva az élete [...] kösz nekem ez nemkell."
Összegezzünk.
- mindenkinél okosabbnak hiszed magad
- az érettségi anyag sincs a fejedben, Google-özni sem vagy képes, a vesszőt sem ismered
- segítséget kérsz nálad hülyébbektől
Most akkor kinél is hibádzik az intelligencia hányados?
2014. ápr. 30. 17:15
Tojásom. Nyomasd txt-be, használj Notepad++-t. Nem értem minek feszengeni rajta. Ha ne adj isten elárulnád, mi a szrt akarsz csinálni ennyi 8 körüli hosszúságú sztringgel (bár elég könnyű rájönni, hogy szótáras jelszótörő készül VB-ben, és hadd gratuláljak is egyúttal), akkor lennének ötletek, hogy ha már lassú eszközt használsz, hogy lehetne adatkezelési trükkökkel is hatékonyabbá tenni valamicskét pl a keresést, ha keresni akarsz benne, vagy a kiválogatást, ha azt akarsz...
2014. ápr. 30. 17:39
16/29 A kérdező kommentje:
negatív utolsó. nem szeretnék semmit feltörni fõleg nem dictionary attackal fõlegnem windowson:) jöhetnekmeg a talalgatasok
17/29 A kérdező kommentje:
de ha értessz hozzá elárulhatnád hogyan lehet gyorsan keresni benne különféle variáciokkal pl. elsö3karakter egyezik a megadott karakterekkel tudom hogy van a contains metódus de szerintem az nekem nemjo mivel másodpercenként többszáz keresés is lehet...
Bemutatom az új barátodat:
[link] 2014. ápr. 30. 19:26
Regexet tud a VB is. Viszont azt kétlem, hogy sokáig tartana bármilyen függvénnyel párszáz megát átnyálazni.
2014. ápr. 30. 20:13
Na jól van :D Ez a post egyre komikusabb :D
"Aki leérettségizik annak tönkrevan vágva az élete [...]"
Kezdjük a helyesírási hibával.. IQ bajnok :)
Aztán, a tény, hogy akárhol elhelyezkedj az érettségi az alap.. Ha csak nem szabadúszó kukabúvár szeretnél lenni.
Eztán pedig, szótár alapú jelszó feltörő, VB-ben? xD
Na jól van, itt lett végem...
És még mi vagyunk a hülyék :)
2014. ápr. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések: