Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » VB-ben szeretnék rengeteg...

VB-ben szeretnék rengeteg adatot (string) kezelni mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
több millió átlagosan 8karakteres stringet kezelni keresés/modositas. a jegyzettömb kilõve mert 256kb-os fajlmeretnel mar nem birta megnyitni a txt fajlt. sql adatbazison gondolkozok de nemtudom képes e ilyesmire. szamitasaim szerint a sima txt fajl 200mb lenne.
2014. ápr. 30. 12:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
most én vagyok a ko*og mert magasabb az iqm a tiedéteknél. nem tehetek róla ez van
2014. ápr. 30. 16:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Hogy mersz ilyet kijelenteni a neked segíteni próbálók ismerete nélkül?

De gondolom, neked 2-3 egyetemi diplomád van. Informatikában, matematikában és mondjuk még fizikában. Mert, ha ne adj Isten még érettségid sincs, én biza elszégyellném magam a helyedben.

2014. ápr. 30. 16:20
 13/29 A kérdező kommentje:
Aki leérettségizik annak tönkrevan vágva az élete. élete végéig frissítgetheti a jobinfo weblapját hátha talál valami melót amiért óránként 600forint jár este hazamegy bevásárol megnéz egy filmet elmegy szórakozni másnap reggel ugyanez elõrõl mint a halacskák az akváriumba körbekörbe úszkálnak kösz nekem ez nemkell.
2014. ápr. 30. 16:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

> "Aki leérettségizik annak tönkrevan vágva az élete [...] kösz nekem ez nemkell."

Összegezzünk.

- mindenkinél okosabbnak hiszed magad

- az érettségi anyag sincs a fejedben, Google-özni sem vagy képes, a vesszőt sem ismered

- segítséget kérsz nálad hülyébbektől

Most akkor kinél is hibádzik az intelligencia hányados?

2014. ápr. 30. 17:15
 15/29 anonim ***** válasza:
Tojásom. Nyomasd txt-be, használj Notepad++-t. Nem értem minek feszengeni rajta. Ha ne adj isten elárulnád, mi a szrt akarsz csinálni ennyi 8 körüli hosszúságú sztringgel (bár elég könnyű rájönni, hogy szótáras jelszótörő készül VB-ben, és hadd gratuláljak is egyúttal), akkor lennének ötletek, hogy ha már lassú eszközt használsz, hogy lehetne adatkezelési trükkökkel is hatékonyabbá tenni valamicskét pl a keresést, ha keresni akarsz benne, vagy a kiválogatást, ha azt akarsz...
2014. ápr. 30. 17:39
 16/29 A kérdező kommentje:
negatív utolsó. nem szeretnék semmit feltörni fõleg nem dictionary attackal fõlegnem windowson:) jöhetnekmeg a talalgatasok
2014. ápr. 30. 18:43
 17/29 A kérdező kommentje:
de ha értessz hozzá elárulhatnád hogyan lehet gyorsan keresni benne különféle variáciokkal pl. elsö3karakter egyezik a megadott karakterekkel tudom hogy van a contains metódus de szerintem az nekem nemjo mivel másodpercenként többszáz keresés is lehet...
2014. ápr. 30. 18:51
 18/29 iostream ***** válasza:
Bemutatom az új barátodat: [link]
2014. ápr. 30. 19:26
 19/29 anonim ***** válasza:
Regexet tud a VB is. Viszont azt kétlem, hogy sokáig tartana bármilyen függvénnyel párszáz megát átnyálazni.
2014. ápr. 30. 20:13
 20/29 anonim ***** válasza:

Na jól van :D Ez a post egyre komikusabb :D

"Aki leérettségizik annak tönkrevan vágva az élete [...]"

Kezdjük a helyesírási hibával.. IQ bajnok :)

Aztán, a tény, hogy akárhol elhelyezkedj az érettségi az alap.. Ha csak nem szabadúszó kukabúvár szeretnél lenni.

Eztán pedig, szótár alapú jelszó feltörő, VB-ben? xD

Na jól van, itt lett végem...

És még mi vagyunk a hülyék :)

2014. ápr. 30. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!