Milyen programozási nyelven lehet média fájlokat kezelni (megnyitni, átírni stb. )?
Figyelt kérdés
Én Delphi-t használok, de fogalmam sincs abban, hogy kell, ha egyáltalán lehet.2014. ápr. 25. 18:47
1/7 anonim válasza:
Mindegyikben. Mindent meglehet oldani akámelyik nyelvben, az a kérdés hogy érdemes-e?
2/7 iostream válasza:
ffmpeg. Ez egy program, ami elég okosan paraméterezhető.
3/7 anonim válasza:
ehhez lib kell (pontosabban nem kell, de fát ne vágjunk), minden nyelvhez van, delphihez is biztosan
4/7 anonim válasza:
"Én Delphi-t használok, de fogalmam sincs abban, hogy kell, ha egyáltalán lehet."
Na, pont ilyenkor kell Google-t használni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem valami magyar leírás kéne, ami elmagyarázza, hogyan lehet belenyúlni mondjuk egy AVI fájlban. Valami ilyesmit szeretnék elérni: képkockánként pixelek lekérdezése.
2014. ápr. 25. 19:42
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a linket, és ez alapján talán már valamit tudok kezdeni, köszi szépen! Ez a Google milyen egy jó dolog :D
2014. ápr. 25. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!