Melyik nyelvre specializálódjak? Mert én nem tudok dönteni.
A C# vagy a C++ nyelvet válasszam?
Igaz,hogy a c++ ki fog halni egy idő után és átt fogj venni a helyét a c#?
Én programoztam már mind a kettőben de nem jutok döntésre.
Help.
Úgy érzem,hogy nem tudhatok két nyelvet igazán jól és nem is akarok két nyelvet tudni.
Nem kell itt vergődni.
Lehet 2 nyelvet tudni (sőt többet is, és kell is), de ha te az egyiket mindenáron NEM szeretnéd megtanulni, akkor szépen kiválasztod, hogy melyikkel nem foglalkozol és kalap, kabát.
"Igaz,hogy a c++ ki fog halni egy idő után és átt fogj venni a helyét a c#?"
Nem igaz.
Én azt mondanám, hogy a C# ma már elterjedtebb, ahhoz érts igazán, de a C++ alapok sem ártanak. Jól jön, ha esetleg a munkahelyeden lesz valami C++ kód.
Igazság szerint több lesz az állás lehetőséged ha több nyelvhez értesz (Java sem árt).
"A C# vagy a C++ nyelvet válasszam?"
-Attól függ, hogy milyen programokat akarsz vagy egy cégnél milyen programokat kell csinálnod. Ha felhasználói programokat akkor C# mert az objektumorientáltabb. Ha rendszerprogramokat akkor egyértelmű, hogy c++ mert szerintem az hülye aki egy fordítót vagy egy op. rendszert c# ban kezd el írni.
Amugy c# ra nagyobb a kereslet és többet is keres egy c# programozó.
"Igaz,hogy a c++ ki fog halni egy idő után és átt fogj venni a helyét a c#?"
-Ez egy baromság. Nem veheti át a helyét mert ahogyan már írtam a c++ alacsonyabb szintű programnyelv.
"Úgy érzem,hogy nem tudhatok két nyelvet igazán jól és nem is akarok két nyelvet tudni."
-Szerintem mindkettőt tanuld meg a c# al kezdve mert az könnyebb nyelv. Csak az a lényeg, hogy úgy specializáld magad ahogyan az első kérdésedre adtam választ. (mármint azt a nyelvet tanuld ki jobban!)
"Amugy c# ra nagyobb a kereslet és többet is keres egy c# programozó."
Ez honnét jött? :)
Itt érdemes tájékozódni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!