Duvadu kérdése:
Miért nem működik az Eclipse?
Figyelt kérdés
4.4 -es verziót szedtem le 64-bites rendszeremhez. Felraktam a java 7u9 -et ( ezt támogatja ) és ez jön vissza indításkor: eclipse exit code 13.
Milyen javat és hogyan/ hova rakjam fel ?
Vagy a legújabb javat is támogatja ?
2014. ápr. 14. 17:59
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az elérési útjában a programnak és/vagy a Java-nak van valami speciális karakter? (gondolok itt minden olyanra ami nem az angol abc része)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, épp most sikerült megcsinálni, eddig nem találtam x64 es jdk 7u9 -et,sz eclipset meg a program files x86 mappába másoltam be valamiért, most a java és az eclipse is a program files mappába van, és működik !!
2014. ápr. 14. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!