JAVA-ban lehetséges a visszaugrás a sorok között?
Figyelt kérdés
Szóval például:
vvvvvvvvvv
xxxxxxxxxx
ffffffffff
kkkkkkkkkk
Lehetséges az, hogy én a K sorból visszaugorjak az X sorra, majd újra visszaugorjak a K sorra?
Ha jól emlékszem a Pascalban mintha lett volna valami ilyesmi, talán Label vagy micsoda, de javaban nem hallottam róla, és a RETURN parancs se azt csinálja, hanem mást.
Valaki valami ötlet? (Ha nem voltam elég érthető akkor szóljatok :D )
2014. ápr. 3. 18:31
11/14 anonim válasza:
A fagyásra pedig ahogy mondták Te nem kezeled megfelelő módon a dolgokat.
Az UI-t és a háttér kódot szokás külön szálon piszkálni.
(Android esetében le is hal az app, ha te az UI-ban akarsz komolyabb számítást végezni.)
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :)
2014. ápr. 3. 23:18
13/14 anonim válasza:
na, mostmár mindent ért(e|ün)k, kivéve azt, hogy hogyan segített volna ezen a goto..
14/14 A kérdező kommentje:
hát úgymond ez inkább csak az én bénaságomat könnyítette volna meg, de a leírtak alapján csak kicsit többet kellett volna gondolkozni, és nem mindjárt rávágni hogy "Nem baj, jó ez így is, megcsinálja amit kell csak gányul." Meg igazából anno Pascallal kezdtem, és ott volt ilyen, és ott használtuk is, és erre akartam itt is építeni. De már rájöttem, hogy ez nem így van :D
2014. ápr. 4. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!