Valaki meg tudná milyen játék motorral készültek a következő játékok?
Assasin's creed
commandos 2
world of tanks
call of duty
rust
dayz
És még mondanátok további jó játékmotrokat?
Minek neked játékmotor?
Egyébként is ezeknek egyikeknek sem publikus a motorja, és nem ártana neked(ha játékot szeretnél készíteni, már pedig gondolom azért) c, vagy c++ nyelvet megtanulni ezek mindegyike ezekben a nyelvekben íródott. Ja és ha már játékmotor ebben az esetben ha a helyeben lennék(kivétel hogy nekem van programozási tudásom, teneked meg nemtudom mivel nem említetted) akkor írnék egy saját motort, abban joban kiigazodom, és csak 5-6 évet(jobb esetekben) vesz el az életemből utána meg 1-2 vagy 3 év hogy játékot készítsek vele(mivel az én motorom jobban átlátom stb...), DE egy ember egyedül nem áll neki játékmotort írni.
Esetleg ismersz valami nyelvet? mivel létezik néhány lib(a c meg a c++ esetében így hívják), ami megkönnyíti a dolgod, de nyilván ezekhez is érdemes írni különböző DLL-eket, hogy megkönnyítsék a munkátokat és csak 1x kelljen azt a 100 sort leírni.
Egyébként az AC-t az Anvil engine hajtja.
A Word of Tanks-ot elmondták.
A COD-ot az IW engine.
A rust-ot nem tudom.
A Dayz pedig attól függ, mert van Arma II-s változata.
Ja azt pedig ki is hagytam, hogy több platform is létezik ám: xbox, ps3, pc, andorid, stb...
Gondolom magadtól mindegyik platformra sikerül optimalizálni a motorodat még mielőtt valamelyik fejlődne 1-2 generációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!