Mire való a VBScriptben a Next és az End If parancs?
Már régóta scriptelek VBSben és nagyon érdekel ez az egész.
Akit még érdekel a VBscriptelés vagy tud ilyen scripteket az vegyen fel MSNRE: marton.1@freemail.hu
Figyelj, ha a beszélt nyelvet nem tudod normálisan leírni, akkor majd pont egy parancsot fogsz, aminek 27 féle paraméterezési lehetősége van, ráadásul még vissza is kell fejteni és írni a kapott eredményből a megfelelő adatokat. Vagy a 6825-ös portomra ráereszted a Visual Basicben írodott "neoforpresident.exe" programodat és akkor jujj de lesz bármi? Vagy hogy képzeled el egyáltalán a bejutást a gépemre? Arra gondoltál már, hogy a 6825-ös kívülről nyitott portomat forwardoltam a routeren egy nem létező belső IP-re, és emellett még néhány portot, tulajdonképpen félrevezetésként? Ráadásul az sem mindegy a bejutás szempontjából, hogy a porton mi az ami hallgatózik. Ugyanis ha ezen a porton pl egy távoli asztal van (aminek szerintem fogalmad sincs hogy mi az alapvető portja, és hogy lehet azt windows alatt megváltoztatni), akkor a bejelentkező képernyőig való eljutás nem jelent bejutást a gépemre. Onnantól ugyanis vár egy 8-22 hosszúságú random karaktersorozat, ami az admin szintű felhasználóm jelszava. Még akkor sem olyan egyszerű egy számítógépre (amiről azt sem tudod, hogy milyen operációs rendszer van rajta,mert arról még nem is volt szó...) bejutni, ha 0-65535-ig kinyitom neked az összes portot. Ugyanis a hackerek csak a filmeken dolgoznak így :) Persze a filmeken nem (sem) Visual Basicben dolgoznak...
Arról persze még nem volt szó, hogy a jókedv mellett a szánalom a másik érzés bennem :P
Ja, és egy jótanács: ha hacker szeretnél lenni, akkor ne használj MSN-t... Az egyik legkönnyebben támadható program. Még a végén a "hóhért" fogják akasztani ;)
Mivan? Amikor szakmailag már semmit sem tudsz írni akkor lenullázod a másik íkúját? Pont te? ;)
Egyébként több kérdésed van mint nekem :) És ráadásul kevesebb válaszod, mint nekem... Ehh, erre ismét csak rászaladtál :D
"A kérdező kommentje:
-.- még hackerkedek is -.-
és ám a do loop parancsot használom a leggyakrabban
ha ennyire okos vagy akkor monnd meg hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl: a notepadba beír valami szót 100szor :D:D:D"
-----------------------------------------------------------A válasz:
itt egy vbs flooder 100x-os
Dim Input
If Input ="" Then
Dim objShell, Racey, intCount
Input = Inputbox (" Írd be mi floodoljon" )
onclick=msgbox ("Vigyázz mert kezdem!",48,"Figyelem!")
Set objShell = CreateObject("WScript.Shell")
objShell.Run "notepad"
Wscript.Sleep 200
Racey = 200
intCount=0
Do While intCount < 100
objShell.SendKeys " "& Input &" "
objShell.SendKeys "{enter}"
objShell.SendKeys "{up}"
intCount = intCount + 1
WScript.Sleep Racey
Racey = 100
Loop
End If
itt van tessék ennyi, én nem vagyok hacker de én csináltam. és elárulom hogy a heckerek nem foglalkoznak vbs Scriptekkel... pedig csináltam pár romboló progit vbsben ami az asztalt támadja de nem kívánom ezeket megosztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!