Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mire való a VBScriptben a...

Mire való a VBScriptben a Next és az End If parancs?

Figyelt kérdés

Már régóta scriptelek VBSben és nagyon érdekel ez az egész.

Akit még érdekel a VBscriptelés vagy tud ilyen scripteket az vegyen fel MSNRE: marton.1@freemail.hu

2009. dec. 17. 18:35
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha a beszélt nyelvet nem tudod normálisan leírni, akkor majd pont egy parancsot fogsz, aminek 27 féle paraméterezési lehetősége van, ráadásul még vissza is kell fejteni és írni a kapott eredményből a megfelelő adatokat. Vagy a 6825-ös portomra ráereszted a Visual Basicben írodott "neoforpresident.exe" programodat és akkor jujj de lesz bármi? Vagy hogy képzeled el egyáltalán a bejutást a gépemre? Arra gondoltál már, hogy a 6825-ös kívülről nyitott portomat forwardoltam a routeren egy nem létező belső IP-re, és emellett még néhány portot, tulajdonképpen félrevezetésként? Ráadásul az sem mindegy a bejutás szempontjából, hogy a porton mi az ami hallgatózik. Ugyanis ha ezen a porton pl egy távoli asztal van (aminek szerintem fogalmad sincs hogy mi az alapvető portja, és hogy lehet azt windows alatt megváltoztatni), akkor a bejelentkező képernyőig való eljutás nem jelent bejutást a gépemre. Onnantól ugyanis vár egy 8-22 hosszúságú random karaktersorozat, ami az admin szintű felhasználóm jelszava. Még akkor sem olyan egyszerű egy számítógépre (amiről azt sem tudod, hogy milyen operációs rendszer van rajta,mert arról még nem is volt szó...) bejutni, ha 0-65535-ig kinyitom neked az összes portot. Ugyanis a hackerek csak a filmeken dolgoznak így :) Persze a filmeken nem (sem) Visual Basicben dolgoznak...

Arról persze még nem volt szó, hogy a jókedv mellett a szánalom a másik érzés bennem :P

Ja, és egy jótanács: ha hacker szeretnél lenni, akkor ne használj MSN-t... Az egyik legkönnyebben támadható program. Még a végén a "hóhért" fogják akasztani ;)

2010. febr. 1. 13:18
 42/48 A kérdező kommentje:
szereted koptatni a billentyűzetet? xD
2010. febr. 9. 18:43
 43/48 anonim ***** válasza:
Aki ért a számítógéphez, az szokta koptatni. Aki nem, az egysoros hsz-eket írogat, pontosan mint ahogy te is csinálod. Ha ennyire telik, hogyan írsz meg egy kétszáz soros programot, amivel már tudsz is valamit kezdeni? :)
2010. febr. 10. 07:26
 44/48 anonim ***** válasza:
Na mi van hülyegyerek? Még azért vissza-visszajársz ide hozzászólást írni? Hogy áll a vírusirtód? Feltörted már a gépeket amiknek az IP-jét innen beazonosítottad? Nyomorék.
2010. febr. 10. 11:53
 45/48 A kérdező kommentje:
Ha okos(abb de valószínüleg az iq-d 0 az) lennél te nyomorék akkor tudnád hogy azér járok az oldalra hogy VÁLASZOLJAK A KÉRDÉSEKRE.UI te csicska nyomorék menjél legozni XD
2010. febr. 15. 14:51
 46/48 anonim ***** válasza:

Mivan? Amikor szakmailag már semmit sem tudsz írni akkor lenullázod a másik íkúját? Pont te? ;)

Egyébként több kérdésed van mint nekem :) És ráadásul kevesebb válaszod, mint nekem... Ehh, erre ismét csak rászaladtál :D

2010. febr. 16. 08:14
 47/48 anonim ***** válasza:
Amikor egy ember azt a szót használja, hogy csicska, ott mindig előbukkan belőlem a felismerés, hogy nem sok intelligencia szorulhatott belé. Helyesen írni is megtanulhatnál már. Érdekes amúgy, hogy amit oldalakkal előtte ígértél, mondtál, bizonygattál abból semmit sem láttunk, mikor pedig valaki megemlíti, rákérdez ezeknek a dolgoknak a sorsára, akkor vagy nem reagálsz rá, vagy csicska, nyomorékozol. De bárcsak 1 mondatot le tudnál írni helyesen, szerintem utána még Grétsy szeméből is kiszökne egy könny.
2010. febr. 16. 12:58
 48/48 Colix ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

-.- még hackerkedek is -.-

és ám a do loop parancsot használom a leggyakrabban

ha ennyire okos vagy akkor monnd meg hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl: a notepadba beír valami szót 100szor :D:D:D"

-----------------------------------------------------------A válasz:

itt egy vbs flooder 100x-os

Dim Input

If Input ="" Then

Dim objShell, Racey, intCount

Input = Inputbox (" Írd be mi floodoljon" )

onclick=msgbox ("Vigyázz mert kezdem!",48,"Figyelem!")

Set objShell = CreateObject("WScript.Shell")

objShell.Run "notepad"

Wscript.Sleep 200

Racey = 200

intCount=0

Do While intCount < 100

objShell.SendKeys " "& Input &" "

objShell.SendKeys "{enter}"

objShell.SendKeys "{up}"

intCount = intCount + 1

WScript.Sleep Racey

Racey = 100

Loop

End If

itt van tessék ennyi, én nem vagyok hacker de én csináltam. és elárulom hogy a heckerek nem foglalkoznak vbs Scriptekkel... pedig csináltam pár romboló progit vbsben ami az asztalt támadja de nem kívánom ezeket megosztani

2011. júl. 4. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!